حسین سالار آملی روز سهشنبه درافتتاحیه نخستین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه در سالن اجلاس سران در تهران افزود: آموزش فنی و حرفهای، نیروی کار ماهر در اقتصاد دانش بنیان و خدمات پایه بسیار مهم است.
وی با تاکید بر اینکه چهرههای ایرانی در علم و فناوری بسیار ارزشمند و والا هستند، گفت: اکنون بیش از ۴.۵ میلیون دانشجو در کشور وجود دارد که بسیاری از آنها در مقطع تحصیلات تکمیلی تحصیل میکنند و بسیاری از آنها سرگرم فعالیتهای علم آورانه هستند.
قائم مقام وزیر علوم در امور بینالملل با اشاره به روند تجاریسازی علم در ایران افزود: سهم کشورمان از انجام فعالیتهای علمی در دنیا تنها ۲ درصد است که باید تلاش کنیم که ۹۸ درصد باقی مانده از فعالیت علمی دنیا را به خود اختصاص دهیم.
اولین مجمع نوآوری آسیا واقیانوسیه از امروز، ۲۱ خردادماه به مدت دو روز به میزبانی تهران و با حضور نمایندگان فناوری و نوآوری ۵۰ کشور از جمله هند، چین، کره جنوبی، سنگاپور، روسیه، مالزی، اندونزی و نیز نمایندگانی از سازمانهای بینالمللی و نیز ۲۰ نماینده از آژانسهای بین المللی تخصصی از قبیل ( یونیدو - (UNIDO یا سازمان توسعه صنعتی ملل متحد، سازمان همکاری اقتصادی ( اکو- Economic Cooperation Organization ) ، سازمان همکاری شانگهای، گروه هشت کشور اسلامی در حال توسعه ( D۸)، مقر دائمی مرکز منطقهای مدیریت اطلاعات بلایا برای آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) برگزار میشود.
این مجمع نوآوری به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با همکاری کمیسیون اقتصادی اجتماعی آسیا اقیانوسیه سازمان ملل (اسکاپ) تشکیل شده است.
در این رویداد فناورانه که به پیشنهاد ایران با عنوان «نقش استارتاپهای فناوری و نوآوری در توسعه پایدار» تدارک یافته است، نشستهای تخصصی با موضوع «خط شی دولتها در ارتقای استارتاپها»، «زنان، نوآوری و فناوری»، «پارکها و مراکز رشد فناوری»، «سرمایهگذاری در فناوری و نوآوری»، «نوآوریهای برخاسته از بستر جامعه» و «تاثیر همکاریهای جنوب - جنوب در ارتقای سطح علم، فناوری و نوآوری» در نظر گرفته شده که با حضور چهرههای بینالمللی در هشتمین نمایشگاه بینالمللی فناوری و نوآوری (اینوتکس) که اکنون در محل دائمی نمایشگاههای تهران برپاست، برگزار خواهد شد.
علمی ** ۹۳۴۰ ** ۱۸۳۶ **