دکتر یحیی میرزاده عصر سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: بازرسان مرکز بهداشت و درمان شهرستان در ایام ماه رمضان به صورت شبانه روزی و با تشدید نظارتها، این مقدار مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته را از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی آماده و نیمه آماده، کالاهای اساسی و اقلام مصرفی مردم کشف کردند.
وی با اشاره به اجرای طرح سلامت رمضان در بازه زمانی ۱۴ اردیبهشت تا نیمه خردادماه، افزود: در این مدت زمان کارشناسان اجرای طرح، چهار هزار و ۳۹۵ مورد بازدید از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و اغذیه فروشی ها در بندرعباس انجام دادند.
میرزاده خاطرنشان کرد: بازرسان در طرح سلامت رمضان علاوه بر بررسی وضعیت بهداشتی قنادی ها و مکان عرضه آش و حلیم، بهداشت اماکن متبرکه، مساجد و مکان های زیارتی را نیز رصد کردند.
رییس مرکز بهداشت بندرعباس تصریح کرد: بهداشت و سلامت افراد جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است و بازرسان مرکز بهداشت بندرعباس با متخلفان برابر قانون با جدیت برخورد می کنند.
میرزاده اظهار داشت: مردم همواره میتوانند در صورت مشاهده تخلف های بهداشتی در واحدهای صنفی با شماره ۱۹۰ تماس بگیرند و موارد را جهت پیگیری از سوی بازرسان اعلام کنند.
۷۱۹۸/۶۰۴۸