قم-ایرنا- مدیر جامعه الزهرا (س) گفت: حوزه علمیه خواهران مبارزه با آسیب‌های اجتماعی را وظیفه ذاتی خود دانسته و آمادگی هرگونه تعامل و همکاری در زمینه فرهنگ‌سازی و کاهش آسیب‌های ناشی از اعتیاد را دارد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمود مدنی روز چهارشنبه درمراسم عقد تفاهم‌نامه ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با جامعه الزهرا (س) با اشاره به مسئله اعتیاد و مواد مخدر افزود: اعتیاد یکی از چالش‌های اصلی دوران معاصر است بوده معضلات زیادی برای دولت و مردم به وجود آورده است.
وی تأکید کرد: بانوانی که بخواهند در فاز تبلیغی مواد مخدر وارد شوند باید اشراف اطلاعاتی کاملی نسبت به مختصات آن و آسیب‌های پیرامونی داشته باشند که این مسئله نیازمند تربیت کادر متخصص است.
وی با اشاره به خطر مواد مخدر درجامعه ادامه داد: کشور ما از نظر جغرافیایی در منطقه‌ای نزدیک به بازار تولید و مصرف مواد مخدر واقع‌شده و همین مسئله حساسیت مبارزه با آن را افزایش داده است.
وی عنوان کرد: مبنای انقلاب اسلامی، انقلاب فرهنگی و ساختن جامعه‌ای پاک و دور از آلودگی و آسیب‌ها بوده که مبارزه با مواد مخدر ازجمله شاخصه‌های اصلی آن است.
مدنی همچنین اظهار داشت: استعمال، تولید و توزیع مواد مخدر ازنظر شرعی حرام بوده و همین مسئله اهمیت مبارزه با آن را دوچندان کرده است.
مدیر جامعه الزهرا (س) در ادامه گفت: عقد این قبیل تفاهم‌نامه‌ها در ایجاد یک جامعه پاک و عاری از آسیب‌های اجتماعی می‌تواند نقش مؤثری داشته باشد، مفاد این تفاهم‌نامه باید بدون وقفه بعد از امضا به اجرا برسد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت حوزه علمیه خواهران گفت: تاکنون ۵۰ هزار تن از این مجموعه فارغ‌التحصیل شده که ۷ هزار تن از آنان را اتباع کشورهای دیگر تشکیل می‌دهند.
وی اضافه کرد: در حال حاضر ۱۸ هزار طلبه در سطوح لیسانس، ارشد و دکتری و ۲ هزار دانش‌آموز نیز در سطوح مقدماتی مشغول تحصیل هستند.
مدنی همچنین گفت: مهدکودک جامعه الزهرا (س) با ظرفیت ۲ هزار تن، بزرگ‌ترین مهدکودک خاورمیانه است.
تفاهم‌نامه ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با جامعه الزهرا با موضوع هم کاری‌های آموزشی، فرهنگی، تبلیغی و پژوهشی در اجرای برنامه‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اعتیاد بر اساس سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در ارتباط با مواد مخدر به امضا دو طرف رسید.
برنامه‌ریزی و اجرای مشترک طرح‌های پیشگیری، اطلاع‌رسانی، آگاه‌سازی و توانمندسازی به همراه همکاری در برگزاری همایش‌های مشترک، ایجاد زمینه آموزش‌های پیشگیرانه و توانمندسازی طلاب، معرفی نیازها و اولویت‌های پژوهشی در دوره‌های مقدماتی و تکمیلی از زمینه‌های اجرای این تفاهم‌نامه است.
هدف اصلی از انعقاد این تفاهم‌نامه اجتماعی شدن امر مبارزه با مواد مخدر با استفاده از بانوان مبلغه در سطح کشور است.

۷۴۰۳/‏‬ ۶۱۳۳/‏