مهدی کشمیری روز چهارشنبه در سیونهمین نشست رؤسای پارکهای علم و فناوری سراسر کشور ککه در حاشیه هشتمین نمایشگاه بینالمللی اینوتکس برگزار شد، در مصاحبه اختصاصی به خبرنگار ایرنا گفت: نشست رؤسای پارکهای علم و فناوری را به عنوان یک کار جمعی و تخصصی هر یک ماه برگزار میکنیم و در این جلسه موضوعات کاری که باید در جمع رؤسا اطلاعرسانی و یا جمعبندی شود را مطرح خواهیم کرد.
وی بیان کرد: در سی و نهمین نشست رؤسای پارکهای علم و فناوری سراسر کشور سه موضوع با عنوان توسعه فعالیت پارکها از جهت توسعه مراکز رشد، گروه و سطحبندی پارکها و نیازهایی که در تصویب آئیننامه ساختار و تشکیلات پارکها نیاز است و بالاخره برنامه ملی گرنت فناوری در دستور کار قرار گرفت.
کشمیری ادامه داد: برنامه ملی گرنت فناوری حمایتهای مالی که از بحثهای توسعه فناوری و تجاریسازی در مراکز دانشگاهی و پژوهشی انجام میشود و امیدواریم حداقل ۵۰ میلیارد و حداکثر ۱۰۰ میلیارد تومان گرنت فناوری برای کل کشور ارائه شود.
وی با اشاره به فعالیت ۴۵ پارک علم و فناوری در کشور گفت: پارکها را از نظر سطح توسعهیافتگی در سه گروه پارکهای تازه تأسیس یا در حال رشد، پارکهای در حال توسعه، پارکهای توسعه یافته میتوان دستهبندی کرد.
مدیرکل دفتر برنامهریزی امور فناوری وزارت علوم توضیح داد: هر پارکی که مجوز فعالیت بگیرد جزء پارکهای تازه تأسیس محسوب میشود و جدیترین کار ما در نشست پارکها، مشخص کردن ساختار و تشکیلات پارکهاست.
وی افزود: ما به دنبال چابکسازی پارکها هستیم، باید از پارک بدون کاربرد عبور کرد، و این مراکز در سطح توسعهیافتگی باید به ۵ هزار متر فضای فیزیکی دست پیدا کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۰
تهران- ایرنا- مدیرکل دفتر برنامهریزی امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت:برنامه ملی گرنت فناوری حمایتهای مالی است که در زمینه توسعه فناوری و تجاریسازی در مراکز دانشگاهی و پژوهشی انجام میشود.