چابهار- ایرنا- معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور تاکید کرد: زیرساخت های گردشگری چابهار باید مورد توجه ویژه قرار گیرد تا توسعه، اشتغال و رونق اقتصادی این خطه از ایران اسلامی محقق شود.

علی اصغر مونسان در سفر به چابهار روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از مناطق گردشگری این شهرستان اظهار داشت: چابهار به لحاظ موقعیت استراتژیک یکی از بهترین مناطق تفریحی و گردشگری ایران است اما در زمینه آماده سازی زیرساخت‌های آن غفلت شده که باید از پس مورد توجه ویژه قرار گیرد.

وی بیان کرد: کوه‌های مینیاتوری، نوار ساحلی، بنادر صیادی، آثار تاریخی و تفریحی، ساحل پاک و زیبا، مناظر بکر و طبیعی چابهار و کنارک برای هر گردشگر داخلی و خارجی جذاب و دیدنی هستند و باید با همکاری و حضور فعال بخش خصوصی و حمایت دولت زیرساخت‌ها آماده شود.

معاون رئیس جمهوری گفت: بخش خصوصی در بیشتر مناطق کشور وارد عرصه شده و حزه گردشگری این استان نیز نیاز به حضور فعالانه بخش خصوصی دارد؛ نباید گردشگر با مشکلات و کمبود جا و مکان برای اسکان، امکانات تفریحی و گردشگری، حمل و نقل و پذیرایی روبرو شود و یا اینکه به دلیل کمبود امکانات هزینه‌های بیشتری بپردازد.

وی ادامه داد: اجرای طرح‌های پرورش شتر مرغ و تمساح علاوه بر سودآوری کلان برای سرمایه گذار موجب رونق گردشگری می‌شود و مسافران در فصول مختلف علاوه بر بازدید از سایر نقاط دیدنی می‌توانند شتر و مرغ و تمساح را نیز ببینند.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از منطقه آزاد چابهار در آماده سازی زیرساخت‌های گردشگری و ساخت هتل‌ها، حمایت از ایجاد بومگردی ها سنتی بلوچ و توجه به بخش رفاهی گردشگران قدردانی کرد و افزود: مجموعه تفریحی و گردشگری رویال صدف، هتل سدس، پلاژ ساحلی تیس و سایر طرح‌های در دست اجرا می‌تواند تحولات عظیمی در جذب توریست ایجاد کند.

وی از حمایت‌های استانداری سیستان وبلوچستان و فرمانداری چابهار در همراهی با سرمایه گذاران و کاهش زمان واگذاری زمین و انجام سرمایه گذاری تقدیر کرد و افزود: حمایت مسئولان قوت قلبی برای سرمایه گذاران است و آنان را برای حضور بیشتر در این منطقه ترغیب می‌کند.

وی سوزن دوزی و صنایع دستی بلوچستان را در کشور منحصر به فرد دانست و خاطرنشان کرد: این هنر باید به دنیا و مردم ایران اسلامی بیشتر معرفی شود تا برای مردم این منطقه درآمد و اشتغال بیشتری داشته باشد.

معاون رئیس جمهوری گفت: ترمینال مسافری دریایی با همت سازمان بنادر و دریانوردی ایجاد شده و براساس اعلام مسئولان سرمایه گذار بخش خصوصی نیز آماده است و ما برای رونق آن و فعالیت در مسیرهای مختلف چابهار- عمان و سایر نقاط همجوار همکاری و مساعدت لازم را انجام خواهیم داد.

مونسان ادامه داد: بازدید از مناطق ساحلی و جاده زیبا با چشم اندازهای مناسب، کوه‌های مینیاتوری، دریا و ساحل شن‌ی، ماسه‌ای و صخره‌ای خیلی خاطره انگیز است.

وی تصریح کرد: ظرفیت‌های مناسبی در زمینه گردشگری در چابهار و نقاط مختلف سیستان وبلوچستان وجود دارد که سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری نیز تمام توان خود را برای تحول در حوزه گردشگری چابهار به کار خواهد گرفت تا این منطقه به یک قطب گردشگری تبدیل شود.

به گزارش ایرنا، بازدید از شهرک پتروشیمی، فولاد، طرح‌های پرورش شتر مرغ، تمساح، بنادر شهید کلانتری، ترمینال مسافری دریایی و پروژه‌های گردشگری و آثار تاریخی از دیگر برنامه‌های سفر ۲ روزه معاون رئیس جمهوری به چابهار بود.
دکتر مونسان روز‬ گذشته‬ / سه‬ شنبه / ‬ وارد‬ فرودگاه‬ کنارک‬ شد‬ و‬ از زیرساخت‌های گردشگری بازدید و کلنگ مجموعه گردشگری درک کنارک را نیز به زمین زد.
نشست با فعالان گردشگری و صنایع دستی از دیگر برنامه‌های سفر رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به چابهار است.

۳۰۴۳**۶۰۸۱