«سمانه حاج حسینی» عضو کمیته استعدادیابی فدراسیون وزنه برداری در خصوص برگزاری این کارگاه به ایرنا گفت: هدف از تشکیل این کارگاه باز آموزی نواب رئیس استانها و آشنایی آنان با مفاهیم اولیه استعدادیابی و وزنه برداری و معرفی شاخص های مربوطه است.
به گفته وی در این کلاس که به صورت ٢ ساعت عملی و تئوری برگزار شد، آخرین مفاهیم علمی دنیا در خصوص وزنه برداری توضیح و در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت.
عضو کمیته استعدادیابی فدراسیون وزنه برداری با اشاره به اینکه در این دوره آخرین یافته های علمی در پنج حوزه مهارت های روانی، حرکتی، آمادگی جسمانی مرتبط با سلامت، حرکت و ترکیبات بدنی و پیکرسنجی به شرکت کنندگان آموزش داده شد، اظهارداشت: در ادامه برنامه سازمان یافته ای را برای ارزیابی ورزشکاران به ستاد عرضه کردیم.
حاج حسینی با بیان اینکه این دوره برای نخستین بار برگزار شد، ادامه داد: چنانچه نواب رئیس در هیات های استانی بتوانند ساده ترین شاخص های غربالگری مرتبط با وزنه برداری را به کار گیرند، در پرورش وزنه برداران کمک زیادی به فدراسیون خواهند کرد.
وی افزود: وزنه برداری ایران در جهان صاحب نام و عنوان است اما تاکنون مطالعه علمی روی زنان وزنه بردار کشورمان انجام نشده بود. همچنین مبانی وزنه برداری بسیار کمرنگ و به شکل سنتی انجام می شد که در سال ٩٥ با تشکیل کمیته استعدادیابی در فدراسیون رویکرد تغییر کرد و ما به استخراج شاخص هایی که در کل دنیا انجام می شد، پرداختیم.
به گفته وی ابتدا این شاخص ها را روی نوجوانان پسر تحت عنوان آینده سازان المپیک ٢٠٢٤ و ٢٠٢٨ راستی آزمایی شد و از بین آنان شانزده شاخص استخراج گردید.
این عضو کمیته استعدادیابی اضافه کرد: به شاخص های استخراج شده ۲ شاخص مهم مهارت روانی تیپ شخصیتی ورزشکاران و تعهد آنان به تمرینات را اضافه و امروز این موارد را معرفی کردیم.
وی ابراز امیدواری کرد: ٧٠ درصد کار استعدادیابی صحیح پیش برود و با انتخاب بهترین ها، مسیر شرکت زنان در راه المپیک هموار شود.
ورزشی *٩١٢٨*۹۱۴۴**۳۷۸۳**