این تفاهم نامه بین استاندار کردستان، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، شهردار سنندج و رئیس پارک علم و فناوری کردستان امضا شد.
شهردار سنندج در آیین امضا این تفاهم نامه گفت: تفاهم نامه همکاری مشارکت و سرمایه گذاری در پیاده سازی پروژه های مرتبط با شهر هوشمند سنندج در راستای طراحی، پیاده سازی و تامین مالی پروژه شهر هوشمند به منظور جهت دار کردن و سرعت بخشیدن به فعالیت های صورت گرفته امضا شد.
حشمت الله صیدی اظهار داشت: شهر هوشمند یک منطقه شهری است که از انواع مختلف سنسورهای الکترونیکی برای جمعآوری اطلاعات و تحلیل آنها استفاده میکند که این اطلاعات برای مدیریت داراییها و منابع شهری کارآمد است.
او اضافه کرد: یکی از برنامه های شهرداری و شورای اسلامی شهر سنندج در این دوره اجرای پروژه هوشمند سازی در این شهر است.
شهردار سنندج یادآور شد: بر اساس این تفاهم نامه مشارکت و همکاری در جهت ایجاد، توسعه و تامین مالی به منظور طراحی و پیاده سازی پروژه های مرتبط با شهر هوشمند سنندج و پروژه های مرتبط با شهر هوشمند شامل ایجاد و توسعه زیرساخت های ارتباطی از قبیل فیبر نوری، LTE، ایجاد شبکه Wi Fi شهری و خدمات جانبی آن، کارت هوشمند شهروندی صورت خواهد گرفت.
صیدی افزود: اساس و روش اجرای تفاهم نامه بر این است که سازمان ها و شرکت ها با استفاده از پتانسیل های مکمل می توانند موجبات هم افزایی و بالا بردن ضریب موفقیت خود در مناقصات را فراهم کنند.
شهردار سنندج تاکید کرد: توسعه شهرهای هوشمند در جهت توسعه شهری، از اقدامات مهمی است که موجب هدایت و مدیریت تقاضا در راستای پاسخگویی، ذخیره سازی، مدل های جدید تجارت خواهد شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در حاشیه این آیین از شرکت های دانش بنیان واقع در پارک علم و فناوری کردستان بازدید و از نزدیک در جریان توانمندی ها و مشکلات آنان قرار گرفت.
به گزارش ایرنا، آذری جهرمی پنجم خرداد در صفحه شخصی خود در شبکههای اجتماعی با انتشار عکسی از نقشه ایران و در خصوص توسعه فعالیتهای وزارت متبوع خود و شبکه ملی اطلاعات مورد انتقاد برخی کاربران فضای مجازی کردستانی مبنی بر اقدامات پایین این وزارت خانه در این استان قرار گرفت.
وی همان روز در جواب کاربران کردستانی نوشت: «اولین سفر کاری بعد از ماه رمضان را به کردستان خواهم داشت تا به بهترین شکل به مردم شریف خدمت کنیم. باعث شرمندگی بنده است تاکنون به خوبی به مردم کردستان خدمت نکردهام. برنامه توسعه ارتباطات کردستان را ۶ ماهه انجام خواهیم داد».
اکنون وی در خصوص سفرش بعد از ماه مبارک رمضان به وعده خود عمل کرده و این خوش قولی نویدی در توسعه زیرساختهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات این استان است.
در حال حاضر یک میلیون و ۲۶۸ هزار و ۵۴۷ مشترک در کردستان از اینترنت پرسرعت بهره مند هستند و ضریب نفوذ تلفن همراه حدود ۱۱۰ درصد است.
ظرفیت و پهنای باند اینترنت این استان از ابتدای دولت تدبیر و امید تاکنون ۱۱۰، ۷ گیگابایت رشد داشته و از ۶، ۳ گیگابایت در سال ۹۲ به ۱۱۷ گیگابایت بر ثانیه رسیده است.
استان کردستان با ۲۹ هزار و ۱۳۷ کیلومتر مربع طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ دارای یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر جمعیت بوده و از شمال به استان آذربایجان غربی و قسمتی از زنجان، از جنوب با کرمانشاه و شرق با همدان و از غرب با کشور عراق همسایه است.
استان کردستان دارای ۱۰ شهرستان، ۲۹ شهر، ۳۱ بخش، ۸۶ دهستان و یک هزار و ۶۹۷ آبادی دارای سکنه و ۱۸۷ آبادی خالی از سکنه بوده است.
۷۳۵۵/۹۱۰۲