سیامک صدقی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اجرای این طرحها با هفت میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال اعتبار آغاز شده و پیش بینی میشود تا پایان سال جاری به اتمام برسد.
وی اظهار داشت: این طرحها شامل سه هزار متر مکعب عملیات سنگی ملاتی و حدود ۱۱ سازه سنگی ملاتی است که در این فاز سه سازه سنگی ملاتی واقع در روستای «یاسیکند» از توابع بخش مرکزی و مابقی در روستاهای «دراغ» و «داش آغل» از توابع بخش سیمینه بوکان اجرا میشود.
وی ادامه داد: اجرای طرحهای آبخیزداری نقش بسزایی در مهار سیلابهای فصلی و حاصلخیز شدن اراضی دارد و امیدواریم در سال جاری با اجرای طرحهای آبخیزداری شاهد افزایش اعتبارات نیز نسبت به سال گذشته باشیم.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بوکان به تأخیر افتادن زمان وقوع و کاهش قدرت تخریب سیلاب، حفاظت خاک و جلوگیری از حمل خاک به هنگام سیلاب در سرشاخهها، کمک به غنای مرتع و پوشش گیاهی سطحی، کمک به معیشت منطقه از طریق بالابردن پوشش گیاهی برای چرای دام و پرورش زنبور عسل را از جمله مزیت های اجرای طرحهای آبخیزداری عنوان کرد.
به گزارش ایرنا سال گذشته نیز در راستای حفاظت از خاک و جلوگیری از حمل خاک توسط سیلاب در سرشاخهها و مناطق کوهستانی این شهرستان ۵۹ طرح آبخیزداری به اجرا درآمد.
در بوکان ۱۳۲ هزار هکتار مرتع وجود دارد که ۳۰ هزار هکتار آن مراتع درجه یک با پوشش مناسب، ۷۰ هزار هکتار مراتع درجه ۲ با پوشش متوسط و بقیه مراتع درجه ۳ با پوشش ضعیف است.
۷۵۱۰/۶۱۸۵/۳۰۷۲