دکتر اصغر جعفری روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در اورژانس استان ۹۳ دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک دستگاه موتورلانس در زمان حاضر فعال است که برای خدمات رسانی در حوادث مختلف از آنها استفاده میشود.
وی اظهار داشت: در سفر اخیر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به این استان از ۱۱ دستگاه آمبولانس جدید که با اعتبار بیش از ۱۸۰ میلیارد ریال خریداری شده بود، رونمایی شد.
رئیس اورژانس استان افزود: با پیگیریهای انجام شده در سالهای گذشته نیز تعدادی آمبولانس کمک دار برای خدمات رسانی مناسب در مناطق صعبالعبور و کوهستانی به ویژه در فصل زمستان وارد ناوگان اورژانس شد و بر این مبنا با استفاده از این نوع آمبولانسها مأموریتهای روستایی نیز بیش از گذشته تسهیل شده است.
وی اضافه کرد: آمبولانسهای جدید قابلیتهای بیشتری از جمله کمک دار بودن و مجهز به امکانات و تجهیزات مطابق با استانداردهای روز دنیا هستند که در کاهش زمان رسیدن بر بالین بیماران و افزایش رضایتمندی آنها نقش بسزایی دارد.
این مسئول میانگین زمان حضور عوامل اورژانس در سر صحنه حوادث در درون شهرهای استان را ۷.۵ دقیقه و در حوادث جادهای را بطور تقریبی ۱۳ دقیقه اعلام کرد.
جعفری خاطرنشان کرد: هم اکنون به لحاظ استاندارد فاصله ۳۰ کیلومتری پایگاههای اورژانس در جادهها رعایت شده و این در حالی است که در صورت بروز حوادثی از قبیل تصادف و یا واژگونی اتوبوس حتی آمبولانسهای پایگاههای داخل شهری نیز اعزام می شوند که بروز این مساله در پیک کاری مشکلاتی را بوجود میآورد.
هم اکنون ۵۵ پایگاه اورژانس شامل ۱۷ پایگاه شهری، ۳۷ پایگاه جادهای و یک اورژانس هوایی با پرسنل مجرب در استان زنجان خدمت رسانی میکنند.
۹۶۴۶/۶۰۸۵