"فادی بودیه" که از زمان تأسیس مجله مرایا یعنی ۱۱ سال پیش تا کنون سردبیر آن بوده است، در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: من از ۱۵ سال پیش به طور مستمر به ایران سفر میکنم و جامعه ایران را خوب میشناسم و شخصیتهای زیادی در سفر به ایران همراهم بوده اند؛ بعضی از آنها روابط خوبی با ایران دارند و بعضی دیگر خیر، اما نکته بسیار جالب اینکه همه با تعجب میپرسند آیا این همان کشور ایران است که ما را از آن میترسانند؟ برخورد محترمانه مردم ایران و آزادی بانوان در جامعه ایران برای آنان شگفت انگیز و تعجب آور است.
وی ادامه داد: آزادی زنان، رفتار و برخورد محترمانه ایرانیها، نظم و انضباط در شهرهای ایرانی به ویژه شهرهای بزرگ و پایتخت این کشور همه و همه برای مسافران خارجی خیره کننده است زیرا با آنچه در رسانهها در مورد ایران و به عبارت بهتر علیه ایران میشنوند، کاملاً متفاوت است.
** زن ایرانی، تصویری از قدرت و استقلال بانوان در ایران را ترسیم میکند
سردبیر مجله سیاسی، فرهنگی مرایا تصریح کرد: زنان ایرانی در همان نگاه اول بانوانی قدرتمند و مستقل و برخوردار از آزادی و در عین حال پایبند به اصول جامعه ایران و اصول اسلام به نظر می رسند که در زندگی، کار و تفکر از استقلال برخوردار هستند و به نظر من در این مساله با ملتهای عربی و کشورهای عربی فرق دارند و آزادی آنان چارچوب داشته و افسارگسیخته نیست.
بودیه تاکید کرد: در ایران یک خانم معاون رئیس جمهوری است و بسیاری از مراکز در این کشور توسط بانوان اداره میشود و این یعنی باور حکیمانه حاکمیت ایران به تواناییهای بانوان و نقش آنها در جامعه و خانواده از همین رو بانوی ایرانی الگوی اصیل بانوی مسلمان است که باید به آن توجه کرد.
وی افزود: علاوه بر این ملت ایران ثابت کرد با وجود همه فشارها و تحریمها ملتی منحصر به فرد و مقاوم و استواری است که به حاکمیت و تواناییهای خود ایمان دارد و این ویژگی در کشورها و ملتهای دیگر دیده نمیشود.
بودیه در بخش دیگری از این گفتگو اظهار داشت: من از خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) تشکر میکنم که کار رسانهای ویژه ای را ارائه میکند، زیرا با توجه به آشنایی که با ایران دارم از امکانات رسانهای و کار حرفهای آن با خبر هستم.
** مرایا در خط مقاومت اما از نظر مالی و فعالیت کاملاً مستقل است
وی در مورد زمینههای فعالیت مجله بین المللی مرایا گفت: ما از ۱۱ سال قبل با پایبندی به خط محور مقاومت و آزادی ملتها و آرمانهای امت اسلامی فعالیت خود را ابتدا در لبنان آغاز کرده و سپس فعالیتهای خود را به چهار زبان عربی، انگلیسی، فارسی و روسی در چهار کشور سوریه، ایران، روسیه و عراق گسترش دادیم و اکنون امکان آن وجود دارد که این مجله در کشورهای دیگر از جمله مصر و قطر نیز به زودی منتشر شود و به احتمال زیاد این هدف تا پایان سال جاری میلادی محقق شود.
بودیه در توضیح این مطلب افزود: ما کارمان را از لبنان شروع کردیم و سپس به جمهوری اسلامی ایران و روسیه و سوریه رفتیم. این مجله نسخههای ویژه ای را نیز به مناسبتهای مختلف منتشر کرده که بازتاب گستردهای داشته است، از جمله اینکه یکی از شمارههای مجله، ویژه امام خمینی (ره) منتشر شد و کارشناسان و تحلیلگرانی از ۱۷ کشور جهان در آن شماره نظر خود را در مورد ایشان اعلام کرده بودند.
وی با بیان اینکه تمرکز مجله مرایا در زمینههای سیاسی و فکری و فرهنگی است، افزود: بدون شک رسانههای غربی از قدرت تأثیرگذاری بر ملتهای ما برخوردارند ولی ما نیز مؤسسههای رسانهای و آگاهی و تفکر خود را داریم و نیازمند یک استراتژی رسانهای هستیم تا صدای خود را در مقابل صدای رسانههای غربی به گوش دیگران برسانیم.
بودیه تصریح کرد: هرچند خط مشی مجله مرایا خط مقاومت است اما از سوی حزب الله و طرف دیگری حمایت نمیشود بلکه از لحاظ مالی و سیاسی و در همه جزئیات مستقل است.
وی گفت: تا کنون هیچ تلاشی برای انتشار این مجله در عربستان سعودی و امارات متحده عربی نداشتهایم و دلیل آن فشارها و محدودیتهایی است که این دو کشور علیه مؤسسههای رسانهای محور مقاومت انجام میدهند.