سمنان-ایرنا- رئیس دانشگاه دامغان گفت: شرایط کارآفرینی و تبدیل مهارت به شغل در این دانشگاه توسط مراکز رشد و دانش بنیان فراهم است.

عبدالعلی بصیری روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: ایجاد شغل با توجه به مهارت‌های کسب شده توسط دانشجویان، از اهداف دانشگاه دامغان است که تمام تلاش این واحد دانشگاهی و مراکز وابسته، حمایت از ایده و مهارت‌ها است.
وی ادامه داد: سالانه چند استارتاپ به منظور تجاری سازی ایده‌های دانشجویان، حمایت و آشنایی جوانان و دانشجویان مستعد با حوزه‌های مختلف کارآفرینی و ایجاد کسب و کارهای خلاق و فناورانه برگزار می‌شود.
بصیری تصریح کرد: سال گذشته، یک کارگاه مهارت محور با هدف حضور دانشجویان در این کارگاه و استفاده از ابزار مختلف برای کسب تجربه و ساخت ایده جدید ایجاد شد.
وی اضافه کرد: در همین راستا، سال گذشته پنج میلیارد ریال اعتبار به منظور کارآفرینی دانشجویان در کارگاه‌ها جهت انجام کارهای علمی در این دانشگاه هزینه شد.
بصیری، به ظرفیت علمی دانشگاه دامغان اشاره کرد و اظهار داشت: هر ساله توسط معاونت دفتر ریاست جمهوری ۶۰ الی ۷۰ نفر از استادان دانشگاه‌ها به عنوان افراد سرآمد علمی معرفی می‌شوند که سال گذشته، ۲ نفر و امسال یک نفر از این دانشگاه به عنوان سرآمدان علمی مشخص شدند.
وی افزود: استادان باتجربه، کیفیت علمی آموزش و ارائه مقالات پژوهشی، از جمله شاخصه‌های انتخاب سرآمدان علمی است.
رئیس دانشگاه دامغان گفت: این دانشگاه تا کنون ۲ هزار و ۸۰۹ مقاله علمی و پژوهشی منتشر کرده است، ۱۵ اختراع ثبت و ۶۰ کتاب علمی توسط استادان تألیف و ترجمه کرده و هم اکنون میزبان سه مجله علمی است.
در حال حاضر بیش از پنج هزار و ۴۰۰ دانشجو در ۷۲ رشته و گرایش در دانشگاه دولتی دامغان تحصیل می‌کنند، این واحد دانشگاهی دارای ۱۶۵ عضو هیأت علمی است.
شهرستان دامغان دارای ۶ دانشگاه، دانشکده و مؤسسه آموزشی است.
۹۸۵۶/‏۶۱۰۳