فرید براتی روز یکشنبه در جلسه کمیسیون شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان اظهار داشت: این آمار در نتیجه پایش رده سنی ۱۴ تا ۶۲ سال در کشور بدست آمده و کردستان جزو ۱۰ استان کمتر مشکل دار است.
وی با بیان اینکه این به معنای نبود مشکل در کردستان نیست، افزود: یکی از خطراتی که این استان را تهدید میکند، کشت مواد مخدر (به ویژه حشیش) در بصره عراق و تبادل و قاچاق آن در این منطقه و در معرض آسیب بودن کردستان است.
معاون توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور یادآور شد: نباید اجازه دهیم وضعیت سلامت کردستان تحت تأثیر شرایط منطقه قرار گیرد و بحث پیشگیری به طور جدی باید در دستور کار دستگاههای مختلف و سازمانهای مردم نهاد باشد.
ترابی با بیان اینکه مصرف مواد مخدر به ویژه در کشور افزایش یافته است، اضافه کرد: باید با برنامه ریزی اصولی و آموزش در بحث پیشگیری مانع از آن شویم که نرخ شیوع مصرف مواد مخدر در کردستان بالا برود.
وی خواستار بهره گیری از ظرفیت تمام دستگاهها برای مبارزه با شیوع مصرف مواد مخدر شد و گفت: در بخش مبارزه با تولید و فروش شیشه کارهای بسیار خوبی در کشور صورت گرفته است.
در حال حاضر ۱۶ مرکز کمپ ترک اعتیاد دارای مجوز در کردستان در بخش درمان افراد معتاد فعالیت دارد و طبق آمار اداره کل بهزیستی بیش از ۲۰ هزار نفر در این استان معتاد هستند.
براساس سرشماری سال ۹۵، کردستان با جمعیت یک میلیون و ۶۰۳ هزار نفری، دارای ۱۰ شهرستان، ۳۰ شهر، ۳۱ بخش، ۸۶ دهستان و یک هزار و ۶۹۷ روستای دارای سکنه است.
۷۳۵۵/۹۱۰۲
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۱
سنندج - ایرنا - معاون توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور گفت: مطابق آمارها و اطلاعات سازمان بهزیستی و ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در سال ۹۴، نرخ شیوع ورود به مصرف مواد مخدر در استان کردستان بالا نیست.