سید مرتضی سقائیان نژاد عصر دوشنبه در یکصدمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم در سالن جلسات ساختمان شهید باکری ادامه داد: سرمایهگذاران بدون دغدغه میتوانند سرمایههای خود را برای ایجاد توسعه و رونق در بلوار پیامبر اعظم هزینه کنند.
وی با اشاره به نامه فرمانداری در ارتباط با مصوبه شورای اسلامی شهر قم با موضوع مشارکت در احداث مجتمع تجاری، اقامتی در بلوار پیامبر اعظم افزود: این طرح به تصویب کمیسیون ماده ۵ و شورای عالی شهرسازی و معماری رسیده و اجرای طرحهای سرمایهگذاری در آن نباید مشکلی وجود داشته باشد.
وی با بیان اقدامهای انجامشده برای توسعه بلوار پیامبر اعظم تصریح کرد: بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان اوراق در پهنه بلوار پیامبر اعظم فروخته شده و حقوق کسبه و مکتسبه بر مبنای آن ایجاد شده و بر همین اساس نمیتوان از مشکلاتی احتمالی سرمایهگذاری در این پهنه آن به سادگی عبور کرد.
وی ادامه داد: وجود سلایق مختلف در شورای عالی شهرسازی و معماری کشور سبب شده تا روند سرمایهگذاری در بلوار پیامبر اعظم متوقف مانده و با برخی مشکلات همراه شود.
بوروکراسی قفس آهنین سرمایهگذاری درشهرداری
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری قم نیز دراین جلسه با اشاره به نامه فرمانداری در ارتباط با مصوبه شورای اسلامی شهر قم با موضوع مشارکت در احداث مجتمع تجاری، اقامتی در بلوار پیامبر اعظم گفت: برای تمام ۱۰۷ بلوک این بلوار مجوز ماده ۵ در سه سال گذشته گرفتهشده است.
محسن رنجبر اضافه کرد: بوروکراسی قفس آهنین شهرداری قم شده است، برای توسعه سرمایهگذاری چارهای جز رهایی از این قفس آهنین و بهبود وضعیت عوارض و کاهش آن نیست.
جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر به ریاست عبدالله جلالی و با حضور سید مرتضی سقائیان نژاد شهردار قم و عباس پورمیدانی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار و مشکلات سرمایهگذاری و مباحث مربوط به توسعه فضای سبز موردبررسی و تبادلنظر قرار گرفت.
بلوار پیامبر اعظم در زمینی به مساحت ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار متر مربع از حرم حضرت فاطمه معصومه (س) آغاز و تا مسجد مقدس جمکران ادامه مییابد. طراحی بلوار بر اساس یک مسیر کاملاً مستقیم به طول هفت کیلومتر و عرض ۳۰۰ متر، در بر گیرنده خیابانهای منشعب به بلوار پیامبر اعظم به صورت تقاطعات غیر همسطح میباشد.
۷۴۰۳/ ۶۱۳۳/