رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد در خصوص این نظریه گفت: طبق مصوبه سال گذشته تا کنون تنها ۶۴ باجه حضوری شارژ من کارت متعلق به شهرداری مشهد حق دریافت مبلغ دو هزار ریال به عنوان کارمزد شارژ من کارت را داشته اند.
بتول گندمی با اشاره انجام شارژ من کارت در بیش از دو هزار و ۴۰۰ مرکز فروش و سوپر مارکت شهر مشهد افزود: در این مراکز باید شارژ من بدون کسر کارمزد انجام شود اما متأسفانه اغلب آنها با کارمزد شارژ کسر میکنند که تخلف است.
وی ادامه داد: هدف از مصوبه قبلی و دریافت کارمزد برای شارژ حضوری و همچنین ارائه مشوقها برای شارژ غیر حضوری، ترغیب شهروندان به انجام شارژ غیرحضوری بود اما با عدم کنترل و نظارت، تخلفاتی در خصوص اجرای این مصوبه صورت گرفت که منجر به نارضایتی مردم شده است.
مدیرعامل سازمان فناوری و ارتباطات شهرداری مشهد نیز در این خصوص گفت: میزان استفاده از شارژ الکترونیک در حال حاضر نسبت به پارسال دو برابر شده اما میزان مراجعه حضوری به باجههای شارژ من کارت نیز ۳۰ درصد کاهش یافته است.
محمد رجائیان افزود: در حال حاضر ۱۷۰ نفر در ۶۳ باجه حضوری شارژ من کارت کار میکنند که برای شهرداری هزینه زیادی در بر دارد.
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد نیز در خصوص این مصوبه گفت: با مصوبه امروز دیگر هیچ مرکز شارژ حضوری حق کسر کارمزد را ندارد و کسر کارمزد شارژ توسط مراکز شهرداری و سایر فروشگاهها تخلف است.
محمد رضا حیدری با تاکید بر افزایش نظارتها افزود: همچنین طبق این مصوبه با انجام شارژ غیرحضوری من کارت، شهروندان از سه درصد شارژ مازاد به عنوان تشویقی بهره مند میشوند.
"من کارت" های شهرداری مشهد کارتهایی است با قابلیت شارژ مجدد که به دارندگان آنها اجازه میدهد هزینههای خدمات شهری نظیر استفاده از اتوبوس، پارکینگ، تاکسی و قطار شهری را پرداخت کنند.
۶۳ باجه و دو هزار و ۴۵۰ عامل فروش "من کارت" در شهر مشهد به صورت حضوری این کارتها را شارژ میکنند و ۱۷۰ دستگاه خودشارژکن نیز در پایانههای قطار شهری و اتوبوسرانی فعال است.
هم اکنون یک میلیون "من کارت" فعال در شهر مشهد در اختیار شهروندان است.
۷۵۰۵/۱۹۲۲