تهران- ایرنا- فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به اقدامات شبانه روزی این نهاد در حوزه تامین امنیت تاکید کرد: به هیچ عنوان از لحاظ تامین امنیت اخلاقی و اجتماعی جامعه کوتاه نخواهیم آمد.

سردار حسین رحیمی که روز دوشنبه در حاشیه ملاقات مردمی و گفت و گو با خبرنگاران به محکوم کردن پلیس در حوزه ایجاد امنیت اخلاقی و اجتماعی در جامعه توسط برخی افراد اشاره کرد و گفت: این فکر بیهوده‌ای است، ما تکلیف و برنامه در تمام ابعاد اخلاقی داریم.

وی افزود: پلیس نماینده مردم، مجری قانون و چشم ناظر، حاضر و بیدار اجرای قانون است که باید در ابعاد مختلف تلاش کنیم؛ نگاه ما یک جانبه نیست، در تمامی فرضیه‌ها هم سرمایه گذاری کردیم و در همه ابعاد جامعه برنامه داریم.

رحیمی افزود: پلیس در تمامی ابعاد از جرایم خشن، پیچیده و جرایم باندی تا امنیت اخلاقی، انضباط اجتماعی و نظم عمومی جامعه اقداماتی را در دستور کار قرار داده است.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با تاکید بر لزوم رعایت قوانین و مقررات اظهارداشت: همه ما باید خودمان را به عنوان یک شهروند مسئول، قانون مدار و تکلیف مدار بدانیم و شئونات جامعه را رعایت کنیم.

وی گفت: پلیس به عنوان نماینده مردم، مجری قوانین و مقررات و ضوابط جامعه مکلف است در ابعاد مختلف امنیت اجتماعی و عمومی جامعه را برقرار کند.

وی افزود: پلیس شبانه روز برای دستگیری سارقان و برخورد با جانیان و برهم زنندگان نظم عمومی جامعه، فروشندگان مواد مخدر، قاچاقچیان مواد و قاچاقچیان کالا، معتادان و خرده فروشان، تلاش می‌کند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه امنیت ابعاد مختلفی دارد اظهارداشت: پلیس برای انضباط، امنیت اخلاقی و اجتماعی جامعه تلاش می‌کند و مسئولیت پلیس تنها این نیست که در بخش سارقان و مجرمان اقداماتی را انجام دهد.

رحیمی گفت: نگاه پلیس در حوزه امنیت همه جانبه و در تمامی ابعاد مختلف اجتماعی، اخلاقی، اقتصادی و فرهنگی است؛ اگر بخشی از امنیت دچار اخلال شود، امنیت جامعه تکمیل نمی‌شود.

وی افزود: باتوجه به اقدامات پلیس، امروز کمترین وقوع سرقت را در منطقه داریم که بعد از تهران، ایلام و کیش چنین جایگاهی را دارند و همچنین از نظر وقوع جرم بالاترین میزان کشفیات جرم را در پایتخت داریم.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به رسیدگی به ۵۵۰ مورد از مشکلات مردم در طرح سامانه ۱۹۷ و ملاقات مردمی امروز اظهارداشت: این مشکلات توسط پلیس اماکن، مبارزه با مواد مخدر، امنیت اخلاقی، راهنمایی و رانندگی، پیشگیری و رده‌های مختلف دیگر با تکریم مراجعه کنندگان بررسی شد.

وی گفت: از این تعداد مراجعه کننده ۷۰ درصد مرد و ۳۰ درصد زن بودند.

رحیمی افزود: بیش از ۹۰ درصد این افراد در حوزه امنیت اخلاقی، اجرای طرح ناظر، توقیف خودروها و ارائه تعهد، مشکلات خود را مطرح کردند و به جای اینکه خودروها یا موتورسیکلت‌های آنان توقیف شود یا برخورد سلبی صورت گیرد، بیشتر توجیه شدند.

وی تاکید کرد: این افراد باید بدانند که قانون را زیر پا می‌گذارند و با رعایت نکردن شئونات جامعه به حقوق سایر شهروندان تعدی و امنیت جامعه را دچار اختلال و اخلال می‌کنند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: ۱۰ درصد از مشکلات مراجعه کنندگان در حوزه اماکن و حوزه‌های رسیدگی به بعضی از پرونده‌ها بود و اقداماتی را در حوزه کلانتری‌ها یا اداره آگاهی شامل می‌شد.

رحیمی افزود: نگاه ما در این جلسات نگاه مساعدتی و آموزشی است.


تهرام/۷۲۴۵/ ۱۱۰۹/ ۱۰۰۸