شیراز- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس گفت: ۱۲۸ موافقت اصولی بی نام شامل ۵۶ موافقت اصولی برای سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و ۷۲ موافقت اصولی برای سرمایه گذاری در بخش صنعت، معدن و تجارت در استان صادر شده است.

یدالله رحمانی، سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: همچنین ۴۱ مجوز تاسیس بی نام نیز آماده واگذاری به بخش خصوصی است که از این تعداد ۱۳ مجوز مربوط به بخش صنعت، معدن و تجارت و ۲۸ جواز تاسیس مربوط به بخش کشاورزی است.

وی درباره مزایای مجوزهای بی نام گفت: آماده بودن زمین در شهرک ها و نواحی صنعتی برای واگذاری و اجرای طرح، اخذ تمام استعلام ها، شناسایی فرصت های سرمایه گذاری شهرستان های استان با توجه به قابلیت هر مکان، فراهم بودن امکان ارائه فرصت های سرمایه گذاری در بخش ها و مکان های مختلف و در کوتاه ترین زمان ممکن به سرمایه گذاران و برخورداری طرح ها از مشوق های مختلف و امکان استفاده از این مشوق ها از جمله این مزایا است.

وی گفت: از جمله پروژه های پیشنهادی حوزه صنعت، معدن و تجارت که موافقت اصولی آنها صادر شده می توان به تولید داروهای گیاهی، تولید پوشاک، کاشی و سرامیک، کنستانتره آهن، شیر خشک، سنگ نمای صادراتی، شمش منیزیم، اسید آدپتیک، فرآوردهای نفتی از گاز طبیعی، تولید موتورسیکلت برقی، پانل خورشیدی، لوله های بدون درز، پلی پروپلین، تولید قطعات آلمینیومی خودرو و تصفیه روغن خوراکی اشاره کرد.

معاون استانداری فارس اظهار داشت: همچنین کشتارگاه دام و تولید انواع سوسیس و بسته بندی گوشت قرمز، بسته بندی و فرآوری خرما، تولید انواع فرآوردهای سیب زمینی، انبارداری و نگهدای مواد غذایی در سردخانه، تولید انواع آب میوه و سبزی، فرآوری و بسته بندی میگو و ماهی، کنسانتره مرکبات، فرآوری قارچ، انجیر و انار، بسته بندی گیاهان دارویی، بسته بندی سبزی و میوه و تولید انواع کنسرو میوه و سبزی و حبوبات از جمله پروژه های بخش کشاورزی است که موافقت اصولی صادر شده است.

رحمانی، در خصوص مجوزهای تاسیس بی نام صادر شده نیز اظهار داشت: در این زمینه نیز جهاد کشاورزی و سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس در مجموع اقدام به صدور ۴۱ مجوز با اشتغالزایی ۲ هزار و ۷۲ نفر کردند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس افزود: از جمله این مجوزها می توان به بسته بندی فرآوری خرما، فرآوری سیب زمینی، فرآوری پسته، لاستیک رادیال، تولید اسانس گیاهی، الیاف پلی استر و نخ، تراورس بتنی، فرآورده های شیرین بیان، فرآوری کنجد، تولید کنسرو میوه و سبزی و حبوبات و بسته بندی سبزی و صیفی تازه اشاره کرد.

رحمانی افزود: با توجه به فراهم شدن شرایط سرمایه گذاری به دنبال صدور مجوزهای بی نام، هم اینک در شهرستان خرامه یک سرمایه گذار کار راه اندازی واحد فرآوری قارچ را با سرمایه ثابت ۱۵۰ میلیارد رسال و سرمایه در گردش ۲۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی ۱۵ نفر آغاز کرده است.

۶۱۲۲ /‏۱۸۷۶‬