«علی نقیب» امروز (چهارشنبه) در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا به مناسبت در پیش بودن ۱۰ تیر روز صنعت، افزود: هرچند قوانین مختلفی از جمله برنامه چشم انداز ۲۰ ساله در کشور وجود دارد اما تاکنون حمایت کافی از این برنامهها انجام نگرفته و به همین دلیل به طور کامل تحقق نیافته است.
وی اظهار داشت: قوانین زیادی در بخش صنعت وجود دارد، اما وقتی به صورت کامل و درست اجرا نشود نمیتوان انتظاری در رفع مشکلات این بخش داشت.
نقیب تاکید کرد: وضع قوانین به خودی خود نمیتواند مشکلی را رفع کند بلکه شکل اجرای درست و دقیق آن میتواند نتایج مورد نظر قانونگذاران را محقق کند. باید فرهنگ اجرای قوانین در جامعه مورد توجه بیشتر قرار گیرد و در این صورت برنامهها و چشم اندازها مفید و مثمرثمر خواهند بود.
این عضو نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران به سایر مشکلات بخش صنعت اشاره کرد و ادامه داد: مشکل صنعت کشور فقط نقدینگی نیست، بلکه تغییر مداوم قوانین از مشکلات دیگر این بخش است.
نقیب به صدور بخشنامهها در این بخش پرداخت و گفت: یکی از مشکلات بخش صنعت صدور بخشنامههای خلق الساعه است، در حالی که اگر برنامه مدون وجود داشته باشد نیازی به صدور آنها نیست.
وی افزود: تدوین الگو و برنامه مدون، راه رفع مشکلات بخش صنعت کشور است، در حالی که نباید اجرای دقیق این برنامهها هیچ وقت فراموش شود.
۱۰ تیر در تقویم رسمی کشور به عنوان روز صنعت نامگذاری شده است.