به گزارش ایرنا رضا پورآیین روز چهارشنبه در دومین نشست شورای سلامت و امنیت غذایی دزفول در سالن جلسات فرمانداری ویژه این شهرستان افزود: طرح کنترل فشارخون از ۱۷ خردادماه آغاز شده و تا ۱۵ تیرماه ادامه دارد ولی متاسفانه با وجود تبلیغات زیاد، شهروندان استقبال خوبی از آن نکرده اند.
وی با اشاره به عوارض فشار خون بالا برای سلامت شهروندان گفت: ۱۰ پایگاه سیار همراه با تمام مراکز بهداشتی و درمانی برای اجرای این طرح در نظر گرفته شده است که شهروندان می توانند با مراجعه به نزدیکترین مرکز نسبت به سنجش فشار خون و در صورت نیاز کنترل آن اقدام کنند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان دزفول با تاکید بر لزوم سنجش فشار خون ۲۲۰ هزار نفر در دزفول خواستار همکاری دهیاران و بخشداران برای سوق دادن اهالی به مراکز بهداشتی شد.
محمد حیدری سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان دزفول نیز گفت: باید تبلیغات زیادی در مناطق پرتردد و اماکن عمومی در خصوص طرح کنترل فشار خون صورت گیرد و در نمازجمعه و مساجد دیدارهای چهره به چهره نیز انجام شود.
کشتارگاه صنعتی دزفول همچنان در پیچ و خم مشکلات اداری
به گزارش ایرنا در نشست پیشین شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان دزفول مقرر شد برای رفع نواقص بهداشتی و محیط زیستی کشتارگاه صنعتی دزفول، نرخ عوارض کشتارگاه افزایش یابد.
معاون امور شهری شهرداری دزفول در این خصوص گفت: قرار بود برای حل مشکلات بهداشتی کشتارگاه، سه هکتار زمین برای تبدیل کشتارگاه فعلی به کشتارگاه صنعتی اختصاص یابد.
محمد ابوالحلاج افزود: آمادگی لازم برای تحویل زمین موردنظر به سرمایه گذار را داریم تا مشکلات بهداشتی رفع شوند.
سید مهدی چلوی معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان دزفول نیز راه حل اصولی رفع این مشکلات بهداشتی را احداث کشتارگاه صنعتی عنوان کرد و گفت: این امر از چند سال پیش تاکنون مطرح است لذا امیدواریم با تبدیل کشتارگاه کنونی به صنعتی، تصفیه خانه پیشرفته ای راه اندازی و مشکلات رفع شوند.
رئیس حفاظت محیط زیست شهرستان دزفول نیز گفت: متقاضی موردنظر یک قطعه زمین برای تبدیل کشتارگاه به صنعتی اختصاص داد که دامپزشکی به علت فاصله این زمین با کارخانه خوراک دام با آن مخالفت کرد، بعد از آن منابع طبیعی یک زمین دیگر معرفی کرد که مجوز زیست محیطی برای آن صادر شد ولی به دلیل تصرف عدوانی و کشت غیرمجاز درگیر مشکلاتی است.
مصطفی استاد چینی گر افزود: فاصله کشتارگاه کنونی که قصد صنعتی کردن آن را داشتند تا مناطق مسکونی شهرک جاته کمتر از ۲۰۰ متر است درحالیکه که حداقل فاصله کشتارگاه تا منازل مسکونی باید یکهزار و ۵۰۰ متر باشد تا پساب، بو و آلودگیهای ناشی از آن اهالی را دچار مشکل نکند.
وی گفت: اگر کشتارگاه صنعتی در محل کنونی احداث شود مشکل دیگری بر مشکلات شهرستان اضافه می شود لذا باید زمینی دیگر برای این کار در نظر گرفته شود.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول نیز اظهار داشت: موضوع کشتارگاه صنعتی باید در شورای سرمایه گذاری و اشتغال مطرح شود زیرا سرمایه گذار موردنظر طرحهای توسعهای زیادی برای اجرا در دزفول دارد که باید از این ظرفیت استفاده شود.
وی بر لزوم پیگیری جدی برای تحقق مصوبات نشست شورای سلامت تاکید کرد و افزود: بهداشت و امنیت غذایی شهروندان از اهمیت ویژه ای برخوردارند و رفع مشکلات این حوزه باید مدنظر مسئولان مربوطه باشد.
حیدری گفت: مشکل ایستگاه امحای زباله در حال رفع شدن است و بزودی به مرحله بهره برداری میرسد که امیدواریم بقیه مشکلات نیز به نتیجه برسند.
وی افزود: مسئولیت زیادی در حوزه بهداشت و درمان بر عهده دهیاران و بخشداران است که باید همکاری لازم در این خصوص صورت گیرد.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول به دبیر شورای سلامت توصیه کرد موارد بهداشتی ابتدا کارشناسی دقیق و سپس در شورای سلامت مطرح شوند.
۷۲۷۸/۳۰۲۲