قم- ایرنا- رئیس انجمن صنفی خانه مسافرهای قم گفت: خانه مسافرهای این استان بیش از یکهزار شغل مستقیم در سطح استان ایجاد کردند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین جواد عرب بافرانی روز چهارشنبه در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در سالن جلسات فرمانداری قم افزود: همچنین خانه مسافرهای استان بالغ بر پنج هزار تخت اقامتی با استانداردهای لازم را در اختیار گردشگران و مسافران قرار داده است.
وی با اشاره به مزیت خانه مسافرهای گفت: قیمت مناسب و در دسترس بودن این مراکز اقامتی از مهم‌ترین مزیت‌هایی بوده که سبب رونق این مراکز به‌ویژه در شهرهای مذهبی شده است.
رئیس انجمن صنفی خانه مسافرهای قم با تاکید بر نظارت مستمر نهادهای متولی بر فعالیت خانه مسافرهای استان گفت: دستگاه‌های متولی به‌ویژه سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، اداره کل بهداشت و نیروی انتظامی به‌صورت مستمر فعالیت خانه مسافرهای استان را رصد و پایش می‌کنند.
عرب بافرانی ادامه داد: یکی از معضلات استان در رابطه با خانه مسافرها، فعالیت غیرمجاز تعداد زیاد این قبیل مراکز اقامتی در سطح قم بوده که لازم است تدبیر مناسبی برای آن‌ها دیده شود.
وی اضافه کرد: تمام خانه مسافرهای غیرمجاز استان باید مجوزهای لازم برای فعالیت را دریافت کرده و تحت نظارت کامل نهادهای نظارتی باشند.
وی با اشاره به اهمیت صنعت گردشگری در استان قم ادامه داد: توسعه زیرساخت‌ها از پیش‌نیازهای اصلی رونق گردشگری در قم بوده که در این خانه مسافرها از اهمیت خاص خود برخوردار هستند.
رئیس انجمن صنفی خانه مسافرهای استان قم عنوان کرد: در شهری مانند مشهد مقدس بیش از ۷ هزار خانه مسافر فعال وجود دارد، توسعه خانه‌های مسافر در استان با توجه به زائر خیزی آن باید با جدیت دنبال شود.
عرب بافرانی با بیان افزایش سطح خدمات‌دهی خانه مسافرهای استان تصریح کرد: بالغ‌بر ۷۰ عدد از خانه مسافرهای قم امکانات و خدمات‌رسانی‌های خود را در حل هتل‌های استان ارتقا داده‌اند.
۳۵ واحد هتل، ۲۷ واحد هتل آپارتمان، ۵۵ واحد مهمان‌پذیر، ۱۷۰ خانه مسافر و ۹۷ واحد مجتمع بین راهی و پذیرایی با ظرفیت بیش از ۱۲ هزار تخت اقامتی و پذیرایی در قم در خدمت مسافران و زائران است.
جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با حضور مهرداد غضنفری معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری قم برگزار و در مشکلات مربوط به تأمین مواد اولیه صنایع کفش، تمدید پروانه میهمان‌پذیرها و امهال بدهی کشاورزان استان بررسی شد.

۷۴۰۳/‏‬ ۶۱۳۳/‏