اسکندر عبدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در سال زراعی جاری ۷۴ هزار هکتار از اراضی این شهرستان به کشت گندم اختصاص یافت که از این مقدار ۶۴ هزار هکتار به صورت دیم و مابقی به صورت آبی کشت شد.
وی با اشاره به افزایش ۱۰ درصدی سطح زیرکشت گندم در سال زراعی جاری بیان کرد: ظرفیتهای خوب آب و خاک در این شهرستان باعث شده است تا بوکان هر ساله و به صورت متوالی مقام نخست تولید گندم در آذربایجان غربی را به خود اختصاص دهد.
مدیر جهاد کشاورزی بوکان اضافه کرد: در سال زراعی گذشته ۶۹ هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان به کشت گندم اختصاص یافته بود که از این مقدار ۶۱ هزار و ۱۰۰ هکتار به صورت دیم و مابقی به صورت آبی کشت شده بود.
به گزارش ایرنا با وجود پتانسیلهای بسیار مناسب برای کشت گندم در بوکان موجب شده این منطقه به انبار غله آذربایجان غربی شهرت پیدا کند اما همچنان کشاورزان این شهرستان با مشکل ذخیره گندم مواجه هستند.
هم اکنون در این شهرستان تنها امکان ذخیره سازی ۳۰ هزار تن گندم وجود دارد که با بهره برداری از سیلوی ۷۰ هزار تنی این شهرستان که قرار است در تیر ماه گندم از کشاورزان تحویل بگیرد مقدار گندم ذخیره سازی شهرستان به ۱۰۰ هزار تن برسد.
بوکان دارای ۱۱۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی است که از این میزان ۲۵ هزار هکتار آبی و ۸۵ هزار هکتار نیز به صورت دیم کشت میشود.
این شهرستان در جنوب آذربایجان غربی واقع شده است و یکی از قطبهای مهم کشاورزی آذربایجان غربی به شمار میرود.
۷۵۱۰/۶۱۸۵/۲۰۹۳