«سیامک سلیمانی» روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: آورده سرمایه گذاران بخش خصوصی برای این طرحها ۱۳۰ میلیارد ریال است و در مناطق جاسب، نراق و دلیجان در دست انجام میباشند.
وی اظهار داشت: این طرحها در حوزه تقویت زیرساختهای اقامتی و بوم گردی؛ مرمت کاروانسرای دودهک دلیجان، ایجاد مجتمعهای بین راهی و آماده سازی امان تفریحی در برخی از جاذبههای گردشگری است.
وی توضیح داد: تقویت اقتصاد گردشگری از راهبرد اولویت دار در این شهرستان است و در این راستا پیگیری جدی برای طرحهای سرمایه گذاری در جاذبههای روستای کهک نیز در دست انجام است.
فرماندار دلیجان خاطرنشان کرد: دلیجان، محلات، خمین و شازند به عنوان قطب گردشگری استان مرکزی تعریف شده و بازنگری مطالعات جامع گردشگری این بخشها به عنوان کریدور جذب توریست در دست انجام است.
سلیمانی گفت: تسهیل در اعطای مجوزهای گردشگری، معرفی جاذبهها و حمایت از تشکل گردشگری این استان و اعطای بستههای حمایتی در جذب گردشگر از برنامههای انجام شده است.
وی یادآور شد: سه واحد بوم گردی در شهر تاریخی نراق به عنوان یکی از جاذبههای مهم دلیجان ایجاد شده که با استقبال زیادی همراه است و درحال حاضر استفاده از آنها با نوبت دهی انجام میشود.
فرماندار دلیجان عنوان کرد: روستاهای رباط ترک و هستی جان و منطقه حفاظت شده جاسب از بخشهای مهم گردشگری دلیجان است که باید قابلیتهای آن برای گردشگران معرفی شود.
سلیمانی بیان کرد: این شهرستان در زمینه گردشگری مذهبی نیز ظرفیتهای بالایی دارد و امامزاه ها سلطان علی ابن محمد باقر (ع) و بی بی زبیده همواره پذیرای شمار قابل توجهی گردشگر است.
وی اظهار داشت: علاوه بر غار نخجیر، شهرستاندلیجان غارهای شگفت انگیز متعددی را در روستاهای کهک و هستی جان دارد که نیاز است به صورت گسترده برای گردشگران معرفی شود.
دلیجان واقع در جنوب استان مرکزی به عنوان سومین قطب صنعتی استان مرکزی مطرح است اما در کنار آن جاذبههای غنی طبیعی و فرهنگی دارد.
۹۹۳۰/۶۰۱۳/