کابل- ایرنا- هفته گذشته بود که رسانه‌ها از سفر قریب الوقوع محمد اشرف غنی به پاکستان خبر دادند، حالا خبر برگزاری نشست میان افغان‌ها و طالبان در آن کشور، این سووال را مطرح کرد که آیا رویکرد اسلام آباد در قبال کابل تغییر کرده است؟

افکار عمومی در افغانستان بر این اعتقاد است که گروههای مسلح مخالف دولت این کشور از سوی پاکستان تجهیز و حمایت مالی و اطلاعاتی می‌شوند.

انگشت اتهام افغان‌ها به طور اخص متوجه سازمان اطلاعات ارتش پاکستان (آی. اس. آی) است. موضوعی که بارها از سوی اسلام آباد رد شده است.

خبرهای دریافتی حکایت از آن دارد که گروهی از سیاستمداران افغانستان روز جمعه برای شرکت در یک نشست وارد پاکستان شدند.

«گلبدین حکمتیار، رهبر حزب اسلامی، عطامحمد نور، رئیس اجرایی جمعیت اسلامی، محمد محقق، معاون دوم ریاست اجراییه، عبدالطیف پدرام، نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری و حامد گیلانی، رئیس حزب معاذ ملی» از شرکت کنندگان در نشست صلح پاکستان هستند.

پیش از این روزنامۀ دیلی تایمز پاکستان گزارش داده بود حدود ۳۰ تن از چهره‌های سیاسی افغان برای مشارکت در گفتمان صلح افغانستان در «مرکز پژوهش صلح لاهور» پاکستان دعوت شده‌اند.

رسانه‌های کابل از دعوت حامد کرزی، رئیس‌جمهور پیشین افغانستان نیز برای شرکت در این نشست خبر داده بودند اما حضور وی در پاکستان تا کنون تأیید نشده است.

بر اساس گزارش‌های دریافتی، طالبان نیز برای شرکت در این نشست دعوت شده و قرار است نمایندگان آنان به اسلام‌آباد بروند.

بعد از نشست بین الافغانی در مسکو، نشست پاکستان تازه‌ترین نشست با مشارکت افغان‌ها در باره صلح افغانستان است.