زاهد حاجی میرزایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: عمده میوههای هسته دار این استان شامل گیلاس با یک هزار و ۳۸۰ هکتار، آلبالو با یک هزار و ۴۶۵ هکتار و زردآلو با یک هزار و ۹۷۷ هکتار است.
وی اضافه کرد: میزان باغات بارور محصول گیلاس این استان یک هزار و ۸۳ هکتار با میانگین برداشت هفت تن در هر هکتار، آلبالو با یک هزار و ۲۲۹ هکتار با میانگین برداشت هفت تن و زردآلو با یک هزار و ۷۵۷ هکتار با ۴.۵ تن میانگین برداشت است.
حاجی میرزایی افزود: پیش بینی میشود از این باغات به صورت جمع ۱۳۵ تن و ۵۰۰ کیلوگرم گیلاس، هشت هزار و ۶۰۳ تن آلبالو و هفت هزار و ۹۰۶ تن و ۵۰۰ کیلوگرم زردآلو برداشت شود.
وی اظهار داشت: سالانه برداشت میوههای هسته دار در این استان از دهه سوم اردیبهشت آغاز و تا دهه دوم تیر ادامه دارد که تا کنون ۱۵ درصد از این محصولات برداشت و روانه بازار مصرف شده است.
استان کردستان دارای ۴۳ هزار هکتار اراضی باغی با ۸۰ هزار بهره بردار است که سالانه بیش از ۳۵۰ هزار تن انواع محصولات باغی در آنها تولید میشود.
۳۰۳۴