پروانه نیک مرام روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان تسهیلات به ۲هزار و ۳۴۶ طرح اشتغال زایی روستایی و عشایری در کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شده است.
وی بیان کرد: شهرستان های بویراحمد و چرام به ترتیب بیشترین و کم ترین پرداختی تسهیلات روستایی و عشایری به متقاضیان را در استان به خود اختصاص داده اند.
نیک مرام عنوان کرد: به تفکیک شهرستانی در بویراحمد یک هزار و ۴۶ طرح، بهمئی ۲۸۵ طرح، گچساران ۲۰۰ طرح، کهگیلویه ۳۱۱، دنا ۱۸۴، باشت ۱۱۱، لنده ۱۰۹ و چرام ۱۰۰ طرح اجرا شده است.
وی تصریح کرد: آمار طرح های منعقد شده در شهرستان های کهگیلویه و بویراحمد در مجموع ۲ هزار و ۴۹۱ طرح با اشتغال ۶ هزار و ۵۴۱ نفر به مبلغ ۲ هزار و ۱۴۷ میلیارد ریال بوده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد بر پرهیز از پول پاشی به بهانه اشتغال زایی اکید کرد.
نیک مرام از جمله اهداف مهم در اجرای طرح حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری را توانمندسازی روستاییان و عشایر، ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری، جلوگیری از مهاجرت بیرویه روستاییان به شهرها و به ویژه حاشیه شهرها، حمایت از دانش آموختگان دانشگاهی، تثبیت اشتغال پایدار، تامین بخش مهمی از نیازهای ضروری کشور در استانها و تکمیل زنجیره تولید و حمایت از واحدهای تولیدی دانست.
دولت به منظور حفظ و تداوم حیات روستاهای کشور و رونق اشتغال روستایی طرح های مطلوبی به جریان انداخته است که پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی یکی از همین برنامه هاست.
۴۴ درصد از جمعیت حدود ۷۲۳ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد در روستاها ساکن هستند.
حدود ۱۲ درصد در قالب ۸۰ هزار نفر نیز جمعیت عشایری این استان است.
کهگیلویه و بویراحمد دارای هشت شهرستان، ۱۷ شهر و حدود یکهزار و ۶۷۰ روستای دارای سکنه است.
۹۸۶۸/۶۱۱۰