محمد مهدی شهیدی روز شنبه در جمع خبرنگاران با گرامی داشت هفته صرفه جویی آب و انرژی، افزود: با توجه به قیمت مس، برنامه داریم تا سیمهای آلومینیومی را جایگزین سیمهای مسی کنیم.
وی با اشاره به اینکه در شبکه توزیع نیروی برق محلی از کابلهای خود نگه دار استفاده میشود، افزود: این کابلها موجب کاهش سرقت و مانع قطع درختان میشود و در پایداری توزیع نیروی برق نیز عملکرد مناسبی دارند.
حذف قبض های کاغذی از مهر امسال
شهیدی اظهار داشت: از مهر ماه سال جاری قبوض کاغذی برق حذف می شود و مشترکان باید از طریق خدمات مجازی و الکترونیکی بهای برق مصرفی خود را پرداخت کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همدان ادامه داد: حذف قبضهای کاغذی برق در دستور کار وزارت نیرو قرار دارد و امکان دسترسی مشترکان به میزان مصرف خود از طریق فضای مجازی صورت میگیرد.
وی تاکید کرد: با اجرای این طرح حجم بسیار زیادی در مصرف کاغذ صرفه جویی میشود که از مشترکان میخواهیم برای اجرای آن با شرکت توزیع نیروی برق همکاری دوجانبه داشته باشند.
شهیدی با اشاره به اینکه دست گاههای اجرایی ۴۴۰ میلیارد ریال به شرکت برق بدهکارند، اظهار داشت: در مجموع نزدیک به یک هزار میلیارد ریال مطالبات برق مصرفی از مشترکان داریم.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۸۰ میلیارد ریال برای اصلاح شبکه برق استان هزینه شده است، اضافه کرد: از ابتدای سال ۹۲ تا کنون بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای این طرح اختصاص یافته است.
کاهش شاخص خاموشی استان
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همدان گفت: با اقدامات صورت گرفته شاخص خاموشی استان از ۱.۷۷ دقیقه در سال گذشته به ۱.۵۶ دقیقه در سال جاری کاهش یافت.
وی عنوان کرد: بیش از ۷۴۰ هزار مشترک در سطح استان همدان از نیروی برق بهره مند هستند.
شهیدی با اشاره به اینکه چهار هزار و ۵۰۰ مشترک غیر مجاز، نیروی برق مصرف میکنند، ادامه داد: این انشعابات بیشتر در روستاها و حاشیه شهرها است که ۲ هزار و ۲۰۰ مورد آن رفع و ۲ هزار و ۱۰۰ مورد دیگر نیز در دست پیگیری است.
وی افزود: اعتبارات تملک سرمایه شرکت توزیع نیروی برق استان ۷۰۰ میلیارد ریال است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همدان با بیان اینکه همدان به عنوان آزمونه نیروگاههای خورشیدی معرفی شده است، گفت: نیروگاه خورشیدی ۹ ساعت در روز فعالیت دارد و اوج تولید آن در ساعات میانی روز است.
وی ادامه داد: سال گذشته ۷.۴ میلیون یورو در زمینه ساخت و راه اندازی نیروگاه خورشیدی سرمایه گذاری شده است که سرمایه آن پس از هفت سال برمی گردد و وارد سود دهی میشود.
شهیدی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۴۲ مگا وات از نیروی شبکه برق توسط نیروگاههای خورشیدی همدان تولید میشود، اظهار داشت: چهار نیرو گاه سی. ا چ. پی در استان فعال است که یکی از آنها به صورت آزمایشی کار میکند و در سال جاری وارد شبکه توزیع برق میشود.
وی با بیان اینکه ساعت خاموشیها از اوایل تابستان تا ۱۵ مرداد صورت میگیرد، تاکید کرد: حد نصاب مصرف برق همدان در سال ۹۸، ۱۱۸ مگاوات است که به منظور جلوگیری از افزایش درصد خاموشی، باید در فصل تابستان مشترکان در مصرف برق صرفه جویی کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همدان عنوان کرد: سال گذشته هفت درصد از مشترکان برق استان بیش از الگوی مصرف برق استفاده کردند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همدان تاکید کرد: در واحدهایی که چند خانواده زندگی میکنند، مشترک به منظور جلوگیری از افزایش هزینه برق مصرفی، میتواند با مراجعه به شرکت برق انشعاب مجزا دریافت کنند.
۹۹۰۴/۲۰۹۰