یزد- ایرنا- رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان یزد گفت: پیام های سلامت در جامعه باید براساس نیاز افراد تولید شود تا نقش آن بیشتر تاثیرگذار باشد.

محمد حسن لطفی روز یکشنبه در نشست اعضای شورای پیام رسان سلامت استان افزود: باید سطح سواد سلامت شهروندان افزایش یابد تا از خود مراقبت کنند.

وی تاکید کرد: در حالیکه افراد نسبت به سلامت خود بی توجه هستند در صورتی که مطالبه گر باشند و ما بعنوان پیام رسانان سلامت باید مشارکت ها آنها را در این بخش افزایش دهیم.

رییس دبیرخانه کارگروه سلامت استان یزد با اشاره به عوامل اجتماعی موثر بر سلامت جامعه خاطرنشان کرد: تأمین امنیت غذایی سالم، تأمین مسکن مناسب، اشتغال سالم، سواد عمومی،، کاهش نابرابری‌های درآمدی و پوشش همگانی سلامت از جمله این عوامل است.

وی بر ترویج و نهادینه کردن فرهنگ خود مراقبتی در بین افراد تاکید کرد و افزود: توجه به مقوله سلامت معنوی زمینه ساز سلامت روانی و در نهایت سلامت جسمی است.

لطفی ادامه داد: در آینده باید افراد سالمند سالم داشته باشیم که علاوه بر خود مراقبتی بتوانند از دیگران هم مراقبت کنند.

وی افزود: آلودگی‌های زیست محیطی، صنعتی شدن جوامع، شهرنشینی و توسعه نامتوازن از جمله عوامل موثر بر بیماری‌های غیرواگیردار است که افراد در این عوامل نقش داشتند.

رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غدایی استان یزد ادامه داد: شورای پیام رسان سلامت استان به منظور ساماندهی اطلاع رسانی مستمر، آموزش و ارتقای سواد سلامت مردم تشکیل شده است.

لطفی افزود:، این شورا به منظور عملیاتی کردن راهبرد ارتقای سواد سلامت مردم و اطلاع رسانی درباره راهبردهای طرح جامع سلامت استان و بر اساس مصوبه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان، تشکیل شده است.
وی اهداف فعالیت این شورا را هدفمندی و افزایش سرعت اطلاع رسانی رفتارهای سالم و تسهیلات محیطی مناسب، ارتقای کیفیت اطلاعات و پیام های ارائه شده، مراقبت از تداوم و ارتباط پیام های سلامت در دوره های زمانی مختلف، حفظ و ارتقای حمایت ذینفعان از برنامه و تشویق (بویژه مردم) و نهادینه سازی طرح جامع سلامت استان بیان کرد.

۲۰۸۸/‏‬ ۲۰۴۷