کرمانشاه- ایرنا- گروگانگیری روز یکشنبه می‌توانست بیش از ۱۵ کشته داشته باشد و یک شوک بزرگ به کلانشهر کرمانشاه دهد اما اقدام کم‌سابقه و جسورانه مدعی‌العموم ماجرا را ختم به خیر کرد.

«ک.م» مرد جوانی که کینه ناشی از یک اختلاف خانوادگی، عقلش را کور و وجودش را مملو از خشم کرده بود، ظهر یکشنبه دوم تیر مراسم عزای یکی از اقوام خود را به یک فیلم جنایی تمام عیار تبدیل کرد.

آنچنان که سرهنگ «محمدرضا آمویی»، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه گفت: این فرد پس از ورود به مراسم ختم یکی از اقوامش، با تعدادی از بستگان خود که اختلافات قدیمی داشت درگیر شد و پس از حضور پلیس در محل، به سمت مأموران هم تیراندازی کرد.

او که انگار پل‌های پشت سرش را خراب‌شده دیده بود، پس از محاصره منطقه توسط پلیس حدود ۱۵ نفر از شرکت‌کنندگان در مراسم را در داخل خانه به گروگان گرفت.

دقایقی زیادی از آغاز گروگانگیری نگذشته بود که دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان در صحنه حاضر شد.

پلیس به محمدحسین صادقی توصیه کرد به گروگانگیر نزدیک نشود؛ دادستان اما بهترین راه را گفت وگو با گروگانگیر و آرام کردن او دید.

صادقی به همراه محافظ خود وارد خانه‌ای که گروگانگیر آرایش جنگی گرفته بود، شد و عملیات روانی و مذاکره را با او آغاز کرد.

فرد گروگانگیر ابتدا حتی حاضر به سخن گفتن هم نبود؛ در ادامه او با گرفتن اسلحه توی دهانش، تهدید می‌کند اگر دادستان جلوتر بیاید، خود را خواهد کشت.

صادقی اما با سخنانش آرامشی به او داد که نه تنها از خودکشی دست کشید بلکه به دادستان اعتماد کرد و اسلحه‌اش را هم به او داد تا گروگانگیری چهار ساعته ختم بخیر و نفس گروگان‌ها و انبوه حاضران مضطرب آزاد شود.

محمدحسین صادقی از آبان ماه ۱۳۹۵ دادستان کرمانشاه است

«ایراد ضرب و جرح عمدی، توهین، تهدید و تخریب» چهار جرم پرتعداد کلانشهر کرمانشاه است که به گفته دادستان مرکز استان دلیل اصلی آنها «نداشتن مهارت‌های رفتاری و ناتوانی در کنترل و مدیریت خشم» است.

در همین راستا، دستگاه قضائی استان با ارائه خدمات مشاوره‌ای به متهمان در دادسرا، آموزش روانشناسان به زندانیان، راه‌اندازی کلینیک کنترل خشم، پیگیری آموزش مهارت‌های اساسی رفتاری در مدارس و دانشگاه‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها درصدد آشنا کردن بیشتر شهروندان با روش‌های کنترل خشم است.

۷۴۴۴/۸۰۶۶