سعید رسولی روز دوشنبه در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی سیستان و بلوچستان که با حضور معاون اقتصادی رئیس جمهوری در سرسرای همایش های استانداری برگزار شد اظهار کرد: اقدام های لازم با پاکستان انجام خواهد شد تا از ظرفیت راه آهن جمهوری اسلامی ایران در منطقه بهترین بهره را در جابه جایی مسافر خارجی برد.
وی ادامه داد: این کار دستاوردها و برکت های ارزشمندی در حوزه ملی و استانی به همراه خواهد داشت.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: همچنین راه آهن جمهوری اسلامی ایران به منظور افزایش مبادله های اقتصادی بین ایران و پاکستان در توافقی قرار است مسیر ۹۶ کیلومتری ریلی میرجاوه - زاهدان را با ایجاد خط نرمال ارتباطی بازسازی کند.
او ادامه داد: همچنین بر اساس توافق ها، قرار است مسئولان راه آهن پاکستان خط ریلی تفتان- کویته این کشور را به منظور افزایش مبادله های بازرگانی بازسازی کنند.
محمدرضا مودودی رئیس سازمان توسعه تجارت ایران نیز در این نشست گفت: می توان از ظرفیت بالای مراودات فرهنگی اجتماعی استان های مرزی با کشورهای همسایه برای افزایش صادرات بهره گرفت.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور نیز در این نشست اظهار داشت: یکی از اقدامات این سازمان در ۲ سال گذشته تفیض اختیارات به سیستان و بلوچستان فراتر از درخواست متقاضیان بوده به طوری که تسهیلگری های این سازمان سبب شده است این نهاد منتظر اقدام تشکیلات متقاضی باشد.
علیرضا رفیع پور افزود: همچنین این سازمان با توجه به ظرفیت بالای سیستان و بلوچستان در واردات دام در ماههای گذشته واردات دام قانونی از پاکستان، افغانستان، عمان، برزیل را به طور اختصاصی به مقصد چابهار داده است.
وی ادامه داد: واردات گوشت گرم وکیوم شده با ماندگاری ۳۰ روزه از پاکستان تنها به سرمایه گذاران سیستان و بلوچستان تفویض شده است.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور تاکید کرد: ما باید به دنبال واردات دام مولد در سیستان و بلوچستان باشیم به طوری که بدون هزینه های سربار به دلیل شرایط مطلوب آب و هوایی این استان بتوان بهترین سودآوری را رقم زد.
او افزود: ورود دام با زایش خوب همراه خواهد بود که در نتیجه فعال شدن کامل کشتارگاهها و واحدهای بسته بندی و بکارگیری تمامی نیروهای آماده اشتغال سیستان و بلوچستان و دیگر استان ها را به همراه دارد.
رفیع پور تاکید کرد: سرمایه گذاران سیستان و بلوچستان به دنبال ورود دام مولد به این استان باشند.
وی بیان کرد: سیستان و بلوچستان با توجه به ظرفیت های فراوان در بخش های مختلف اقتصادی در حوزه صنایع مادر جای کار دارد که در حوزه دامداری می توان با هزینه های مناسب در این استان ضمن سود آوری کلان به صنعت دام و گوشت کشور کمک کرد.
به گزارش ایرنا معاون امور اقتصادی رئیس جمهوری یکشنبه شب در بدو ورود به فرودگاه بین المللی زاهدان مورد استقبال استاندار سیستان و بلوچستان، معاونان استاندار، شماری از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و مسئولان استانی قرار گرفت.
بازدید از منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه، شرکت در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی، نشست هم اندیشی با نخبگان و دانشگاهیان، بازدید از حاشیه شهر زاهدان، حضور در کارگروه بازآفرینی شهری و همچنین سفر به شهرستانهای کنارک و چابهار از جمله برنامههای سفر ۲ روزه معاون اقتصادی رئیس جمهوری و هیأت همراه به این استان است.
۷۳۱۶**۳۲۱۳