تهران – ایرنا- اهالی غزه امروز (سه شنبه) در مخالفت با برگزاری نشست منامه دست به اعتصاب سراسری زدند.

به گزارش پایگاه خبری "معا" فلسطین، این اعتصاب که به دعوت نیروهای ملی و اسلامی انجام شد، تمام اماکن و مؤسسات مهم و حیاتی غزه را در برگرفت و بانک‌ها دست از کار کشیدند و درهای مغازه‌ها بسته شد و بسیاری از دانشگاه‌ها تعطیل شدند و وزراتخانه های دولتی از جمله دادگاه‌های این منطقه بسته شدند.

در همین راستا کمیته عالی برگزاری راهپیمایی‌های بازگشت و شکست محاصره، از فلسطینیان خواست که در فعالیت‌های همزمان با اعتصاب از جمله نشست مردمی ای که قرار است امشب برگزار شود، شرکت کنند.

در همین راستا "مشیر المصری" از رهبران جنبش مقاوت فلسطین (حماس) در کنفرانس مطبوعاتی تاکید کرد که فلسطین هیچ وقت ناتوان نبوده تا دیگران برایش تصمیم بگیرند و شرکت کنندگان در نشست منامه هیچ حق و اختیاری ندارند که به نیابت از فلسطین صحبت کنند.

وی در ادامه افزود: هرچه در این نشست مقرر شود، نشان دهنده مواضع و حقوق ملت ما نیست و تنها تلاش‌هایی بی ثمر مانند گذشته است.

المصری خاطر نشان کرد: ملت ما به راه خود ادامه می‌دهد و تسلیم هیچ دخالتی و در رأس آن توطئه آمریکا برای یکسره کردن موضوع فلسطین نمی‌شود و نادیده گرفتن هم صدایی ملت فلسطین در مخالفت با این نشست، به مثابه برگشت به عقبی خطرناک محسوب می‌شود.

نشست بحرین در ارتباط با معامله ننگین آمریکا امروز و فردا در منامه پایتخت بحرین برگزار می‌شود.

نشست بحرین از سوی "جرد کوشنر" مشاور و داماد "دونالد ترامپ" رئیس جمهوری آمریکا و "جیسون گرینبلات" فرستاده ویژه این کشور در خاورمیانه اداره می‌شود.
این نشست شامل ۵۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری در نوار غزه و کرانه باختری و بخشی از مناطق فلسطینی نشین اردن، مصر و لبنان خواهد بود که نیمی از این مقدار سهم این سه کشور است.
پیش تر، رسانه‌ها گزارش داده بودند که مصر، اردن، مغرب، امارات و عربستان سعودی از جمله کشورهایی هستند که موافقت خود را برای شرکت در کنفرانس منامه اعلام کرده‌اند.

معامله قرن، طرحی آمریکایی است که در آن قدس و بخشهای اشغالی از کرانه باختری که شهرک‌های صهیونیست نشین در آنها ساخته شده به رژیم اشغالگر واگذار خواهد شد. همچنین بر اساس این طرح بازگشت فلسطینیها به سرزمینی مادریشان کلاً منتفی خواهد شد.

همچنین این طرح شامل چشم پوشی فلسطینی‌ها از حق بازگشت به سرزمین خود است که طبق قطعنامه ۱۹۴ شورای امنیت به رسمیت شناخته شده است.