کرج –ایرنا- رئیس جهاد دانشگاهی کاربردی کردن فناوری و تحقق اقتصاد دانش‌بنیان را هدف اصلی این مجموعه دانست و گفت: ۸۰ درصد بودجه جهاد از منابع فناوری‌های تولیدی تامین می‌شود.

به گزارش ایرنا، حمید رضا طیبی روز سه شنبه در بازدید رئیس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی از پارک علم و فناوری، مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی البرز افزود: دغدغه‌های کنونی جامعه موجب شده تا جهاد دانشگاهی محور برنامه‌های خود را بر برنامه‌های توسعه‌ای و تولید فناورانه قرار دهد.

وی گفت: بخشی از فعالیت های جهاد دانشگاهی بر استحصال فلزات گرانبها و محصولات جانبی از منابع ثانویه، کاتالیست‌ها به عنوان بحث‌های مهم در صنعت خودرو، فناوری پرورش ماهی در قفس، ساخت ماشین بازیافت و زیست پالایی پسماندهای نفتی، پاکسازی لکه‌های نفتی روی آب، تجهیزات دکل حفاری و تجهیزات خلاء بالا و نیز ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی در حوزه‌های علوم انسانی و اجتماعی به ویژه در پژوهشکده علوم انسانی و اجتماعی متمرکز است.

رئیس جهاد دانشگاهی افزود: خوشبختانه سال گذشته به همراه ۲۵ نفر از نسل اول انقلاب جهاد دانشگاهی خدمت مقام معظم رهبری رسیدیم و ایشان از ما خواستند با وزرای مختلف تماس بگیریم که به دنبال آن لیست ۳۱ فناوری جهاد دانشگاهی ارائه شد و از صندوق توسعه ملی مبلغی به توسعه این فناوری‌ها اختصاص داده شد.

وی خاطر نشان کرد: تمام استانداردهای صنعت باید رعایت شود که این استانداردها به تدریج به دست می‌آید. جهاددانشگاهی پایلوتی از توان کشور است و هر جا کار مؤثری انجام شده ریسک معقول مدیران صنایع بوده است.

طیبی، کاربردی کردن فناوری و تحقق اقتصاد دانش‌بنیان را هدف اصلی جهاد دانشگاهی دانست و گفت: عملکرد این مجموعه بر اساس نیازهای کشور برنامه‌ریزی می‌شود که بخشی از فعالیت‌ها بر اساس تشخیص جهاد دانشگاهی و بخشی از طریق مأموریتی که از سوی دولت به این مجموعه واگذار شده اجرا می‌شود.

رئیس جهاد دانشگاهی در ادامه بر ضرورت به کارگیری توان داخلی تاکید کرد و افزود: بهره‌مندی از پتانسیل سه پارک علم و فناوری این امکان را به مجموعه می‌دهد که در حوزه‌های مختلف به ویژه حوزه‌های دانش بنیان و فناورمحور گام‌های بزرگی بردارد که استفاده از پتانسیل‌های موجود اعتماد مدیران و تصمیم به موقع آنها را می‌طلبد.

۸۰۲۹/‏‬ ۶۱۵۵