محمدعلی فاضلی نسب، روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این طرح در ۴۰ امامزاده و بقاع متبرکه استان اجرا میشود و در این طرح برنامههای متعددی برای پر کردن اوقات فراغت دانش آموزان دختر و پسر تدارک دیده شده است تا آنان در کنار برنامههای نشاط از برنامههای معرفتی نیز بهره مند شوند.
وی با بیان اینکه دانش آموزان پس از گذراندن یک دوره تحصیلی برای آموزش علم و دانش نیاز به رفع خستگی و تجدید روحیه، نشاط و معنوی دارند، اظهار داشت: اگر برنامه مناسبی برای اوقات فراغت نوجوانان و دانش آموزان اجرا نشود این فرصت آموزشی تبدیل به تهدید، انحراف و آسیب اجتماعی میشود.
معاون فرهنگی و اجتماعی مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی یادآوری کرد: در این دوره مربیان اعزامی از قم و مربیان بومی که دورههای خاص تربیتی آموزشی و مدیریتی را گذرانده اند، برنامههای این طرح را اجرا می کنند.
فاضلی نسب، افزود: در این طرح کلاسهای مختلفی در زمینه های معرفتی، قرآنی، بازیهای کودکانه، برنامههای هنری از جمله نقاشی، خطاطی، خیاطی، گرافیک و گلدوزی و برخی کلاس های ورزشی و دوره قرآن بخوان جایزه بگیر، برگزار میشود.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته حدود ۲۰ هزار نفر در سامانه سازمان ورزش و جوانان در این طرح ثبت نام کرده بودند، گفت: امامزادگان بهترین محیط برای ایجاد آرامش و معنویت در خانوادهها و ارایه آموزش های مهارتی، آموختن معارف اسلامی و قرآنی است.
آذربایجان شرقی دارای بیش از ۱۰۰ امامزاده و ۲۰ هزار رقبه است.
۸۰۲۳/۳۰۷۱