تهران- ایرنا- رئیس کمیته فقهی سازمان بورس اظهار داشت: با توجه به چنین مسأله‌ای، این دو شرکت مجبور خواهند شد تا امکانات و منابع خود را به صورت اقتصادی مدیریت، هزینه‌ها را کاهش و تولیدات خود را بهبود ببخشند.

غلامرضا مصباحی مقدم امروز (چهارشنبه) در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به واگذاری دو شرکت بزرگ خودروسازی به بخش خصوصی اشاره و بیان کرد: طبق گفته وزیر صنعت، معدن و تجارت به زودی سهام ایران خودرو و سایپا به بخش خصوصی واگذار خواهد شد.

وی ادامه داد: واگذاری سهام ایران خودرو و سایپا به بخش خصوصی موجب خروج این دو شرکت از وضعیت دولتی می‌شود؛ خروج آنها از موضع دولتی، در رقابتی عمل کردن آنها در بازار خودرو بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

مصباحی مقدم خاطرنشان کرد: با واگذاری ایران خودرو و سایپا به بخش خصوصی حمایت‌های ویژه ای که دولت و مجلس در اینگونه شرایط از این شرکت‌ها داشتند برداشته می‌شود.

وی معتقد است، واگذاری این شرکت‌ها به بخش خصوصی موقعیت مناسبی را برای آنها در بازار ایجاد می‌کند تا بتوانند از طریق رقابت و تولید محصولات باکیفیت در بازار ماندگارتر شوند.

حدود یک ماه پیش، یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در گفت و گویی رسانه‌ای از تصویب نهایی واگذاری حدود ۱۴ درصد سهام دولت در ایران‌خودرو و ۱۷ درصد سهام دولت در سایپا در هیأت وزیران خبر داد و اعلام کرد که این اتفاق به زودی عملیاتی می‌شود.

وی اعلام کرد که دولت از شمول سهام‌داران دو خودروساز خارج می‌شود و به این ترتیب صنعت خودروسازی کشور در آستانه یک تحول بزرگ قرار می‌گیرد.

روز گذشته رضا رحمانی، وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد که واگذاری دو خودروساز بزرگ به بخش خصوصی آغاز شده و نسبت به واگذاری آنها به بخش خصوصی مصمم هستیم.

وی گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته این دو خودروساز بزرگ امسال یا در نهایت تا پایان سال ۹۹ به بخش خصوصی واگذار خواهند شد.