علیرضا سهرابیان، چهارشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در سطح کشور ایجاد پنج کمپ برای تیم ملی قایقرانی توسط این فدراسیون پیگیری شده که یکی از آنها در شمال شرق کشور و در این استان است.
وی کمپ تیم ملی را از زیرساختها برای توسعه فعالیتهای قایقرانی عنوان کرد و افزود: تلاش داریم تا در کشور چهار فصل ایران، زمینه مناسبی برای برگزاری اردوهای تیمهای قایقرانی فراهم شود.
وی تصریح کرد: رویکرد ما این است تا از اعزام تیمها به خارج از کشور، که بعضاً به علت سردی هوا انجام میشود، اجتناب کرده و با این اقدام، مانع خروج ارز از کشور شویم.
سهرابیان اظهار داشت: فدراسیون قایقرانی، سه فدراسیون جهانی با یک بودجه است، این فدراسیون از سه فدراسیون جهانی و چند رشته تشکیل شده است که زیر نظر یک فدراسیون فعالیت کرده و با یک بودجه فعالیت دارند.
وی با بیان اینکه یکی از برنامههای مهم ما، رقابتهای المپیک است افزود: تلاش داریم تا با برنامه ریزی، زیربنای کار به گونهای تغییر یابد که از جوانی و نوجوانی، استعدادیابیها انجام شده و پشتوانه این رشته محکم ساخته شود.
رئیس فدراسیون قایقرانی گفت: در کنار مدال آوری و کسب سهم المپیک، نیاز است برای تقویت زیربناها، برنامه ریزی شود.
وی با تاکید بر اینکه فعالیتهای این فدراسیون برنامه محور است افزود: تنها فدراسیونی هستیم که در ماه، ۲۱ اردو برگزار میکنیم، تلاش داریم تا ۱۲ سال آینده مدال المپیک به دست آوریم، هشت سال آتی فینال مسابقات المپیک را کسب کنیم و چهار سال دیگر بدرخشیم.
سهرابیان تصریح کرد: امسال دومین رنسانس قایقرانی آغاز میشود و این رنسانس با ساخت و ساز، ورزشکارآفرینی و استعدادیابی محقق خواهد شد.
رئیس فدراسیون قایقرانی با تاکید بر اینکه باید به توان داخل تکیه و نیازها را رفع کنیم، افزود: رویکرد ما ساخت امکانات در داخل کشور است تا محتاج به خارج نشویم.
به گزارش ایرنا، هم اینک کمیتههای قایقرانی خراسان شمالی در رشتههای دراگون بوت، کاناپولو، آبهای آرام، رویینگ، آبهای خروشان، استعدادیابی، داوران و مربیان و مسابقات در شهرهای بجنورد، شیروان، فاروج، مانه و سملقان، اسفراین و جاجرم فعال است.
قایقرانان خراسان شمالی کسب مقام دوم جهانی و مقامهای آسیایی و مقامهای متعدد کشوری را در کارنامه خود دارند و یکی از قایقرانان این استان نیز به اردوی تیم ملی دعوت شده است.
۷۱۸۵/۵۱۳۲