سلطانعلی ولیزاده روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، سیستم این مدول را SBR و پیشرفتهترین سیستم تصفیه فاضلاب عنوان کرد و افزود: با بهره برداری از این مدول در هر شبانه روز مقدار ۴۵ هزار مترمکعب فاضلاب در تصفیه خانه فاضلاب خوی تصفیه میشود.
وی با تاکید بر اینکه در صورت تخصیص این بودجه، امسال این تصفیه خانه به بهره برداری میرسد، ادامه داد: جمعیت تحت پوشش این مدول ۷۵ هزار نفر پیش بینی شده است و با اتمام کامل آن، فاضلاب تولیدی حدود ۲۲۵ هزار نفر از شهروندان تصفیه میشود.
ولیزاده بیان کرد: آب تصفیه شده فاضلاب بعداز گندزدایی و ضدعفونی جهت استفاده در محصولات کشاورزی ۲ ساله یا بیشتر از ۲ سال و آبیاری پارکهای شهرداری و استفادههای صنعتی بکار گرفته میشود.
وی بیان کرد: توسعه روز افزون شبکه جمع آوری فاضلاب در خوی و بهره مندی از سیستم مدرن و بهداشتی دفع فاضلاب به عنوان یکی از مطالبه های مردم این شهر موجب شد که توسعه تصفیه خانه فاضلاب خوی به یکی از اولویت های کاری شرکت آب و فاضلاب شهری تبدیل شود.
وی در مورد مدول اول و دوم تصفیه خانه فاضلاب شهری گفت: فاز اول تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی با ظرفیت ۱۵ هزار مترمکعب در شبانه روز در سال ۱۳۷۵ با سیستم تصفیه هوادهی و مدول شماره ۲ با سیستم پیشرفته SBR با مدل خودسازی و با ظرفیت ۱۵ هزار مترمکعب در سال ۱۳۹۶ به بهره برداری رسید.
به گزارش ایرنا ۳۹ هزار و ۸۵۴ انشعاب فاضلاب شهری در خوی وجود دارد و طول شبکه فاضلاب در این شهرستان ۳۱۷ هزار و ۸۶۲ متر است.
شهرستان خوی با ۳۸۵ هزار نفر جمعیت در شمال آذربایجان غربی قرار گرفته و دومین شهر پرجمعیت استان است
۸۱۳۵/۳۰۷۲