صونا آقابابایی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار کرد: «بیا ز سنگ بپرسیم» یک رویداد آموزشی و با موضوع سنگشناسی است که موزه ملی علوم و فناوری از تاریخ ۲۳ تیرماه به مدت یک هفته در محل نمایشگاهی موزه برگزار میکند.
وی ادامه داد: مخاطبان این رویداد تمام خانوادهها به همراه کودکان هستند و هدف از برگزاری آموزشی، آشنایی خانوادهها با سنگهاست. همچنین برنامههای این رویداد آموزشی شامل بازیهای سنگی، ایستگاه نقاشی غاری، داستان سنگها، کانسارهای ایران، سرگذشت سنگها، سنگها و جدول تناوبی و کانیها و بدن انسان است.
مجری طرح رویداد اظهار کرد: سنگها شاهدان تاریخ انسانی و کیهانی هستند که تاریخ انسانهای نخستین را نشان میدهد و برای عموم جذابیتهای فراوانی دارد، همچنین سنگ به فرهنگ ما بسیار نزدیک است و علم و فرهنگ را به یکدیگر نزدیک میکند.
آقابابایی عنوان کرد: سنگ در فرهنگ ما نماد صبوری است و همچنین حقیقتهای علمی بسیاری در این رویداد مورد توجه قرار میگیرد.
مجری طرح رویداد تصریح کرد: مرکز ترویج علم و فناوری، موزه در نظر دارد در حوزه نفت و مغز انسان نیز رویداد علمی و فرهنگی با هدف افزایش محتوای دانش و آگاهی جامعه که باعث ترویج علم، ایجاد نشاط بین شهروندان، افزایش سطح رفاه زندگی و عملکرد بالا میشود.
مدیر ترویج علم و فناوری موزه یادآور شد: محتوای تمامی رویدادها برای عموم با استفاده از بازیهای فکری، گروهی و بومی مناطق کشور، ابزار هنری و فرهنگی مثل موسیقی سادهسازی میشود.
آقابابایی با بیان اینکه نسبت به تبلیغات استقبال از رویدادها مطلوب است، گفت: این رویدادها تجربهمحور و بازیمحور هستند و فضای خانوادگی برای تمامی سنین دارد.
وی در پاسخ به اینکه نیاز این رویدادها تا چه اندازه در جامعه احساس میشود، اظهار کرد: هند و مالزی برنامهریزی و سرمایهگذاری فراوانی در حوزههای دانشبنیان و علمی انجام میدهند، در نتیجه، بسیاری از مشکلات این کشورها در زمینه بیکاری و کمبود شادابی جامعه حل شده است.