حمید سیلاوی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: از این تعداد بیش از ۹۵۰ پرونده توسط کارگروه تخصصی بازدید و بررسی و ۸۲۰ پرونده تأیید، و ۶۵۰ پرونده مورد تأیید نهایی قرار گرفت و وارد سامانه سجاد و دریافت کد رهگیری شد.
وی گفت: از این تعداد پرونده ۲۴۰ پرونده تأیید کارگروه استانی و ۱۴۰ پرونده به بانک کشاورزی شعبه سوسنگرد معرفی شدند.
فرماندار دشت آزادگان افزود: کشاورزان خسارت دیده با مراجعه به مراکز خدمات کشاورزی در تشکیل پرونده و تعیینutm(سیستم مختصات) زمین های خود اقدام تا سرعت عمل در نهایی کردن پروندهها و طی مراحل قانونی و سپس پرداخت تسهیلات و کمک بدون عوض اقدام شود.
وی گفت: تمام تلاش ما تأیید کلیه پروندههای کشاورزان خسارت دیده، اعم از زراعت، دام و طیور، شیلات و امور زیربنایی و سپس معرفی به بانک برای پرداخت تسهیلات و پیگیری تسریع در پرداخت کمک بدون عوض خسارات کشاورزی است.
فرماندار دشت آزادگان بیان کرد: پرداخت تسهیلات درجهت تأمین سرمایه در گردش کشاورزان و شروع کشت تابستانه و یا تولید است و بحث پرداخت کمک بدون عوض جدای از دیگر تسهیلات است و به همه افراد خسارت دیده با تامین اعتبار لازم کمک بدون عوض پرداخت خواهدشد.
وی با بیان اینکه اکنون ۱۴۰ پرونده خسارت سیل به بانک کشاورزی شعبه سوسنگرد معرفی شده افزود: باتوجه به محدود بودن تسهیلات، در صورت اقدام نشدن، افراد دیگری معرفی و یا تسهیلات برگشت خواهد خورد، بنابراین مراجعه کشاورزان در جهت جلوگیری از برگشت تسهیلات، ضروری است.
فرماندار دشت آزادگان گفت: با تخلیه آب ناشی از سیلاب از زمین های کشاورزی دشت آزادگان تاکنون بیش از ۲۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در این شهرستان به زیر کشت محصولات تابستانه رفته است.
گفتنی است با جاری شدن سیلاب در فروردین امسال ۱۰ روستا و چهار شهر از توابع شهرستان دشت آزادگان دچار سیلاب و آبگرفتگی شد.
دشت آزادگان که در غرب خوزستان و در ۸۵ کیلومتری از اهواز مرکز استان واقع است. رودخانههای کرخه، نیسان و هوفل در این شهرستان جاری هستند.
۷۱۵۸ / ۶۰۳۷