کرمانشاه - ایرنا- معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: برای اولین بار در تاریخ دانشگاه، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حوزه تحقیقات و در حیطه پزشکی بالینی در رده ۲۰۱ تا ۳۰۰ دانشگاه‌های جهان قرار گرفت.

دکتر فرید نجفی روز یکشنبه به ایرنا افزود: این درخشش در رتبه بندی موضوعی ۲۰۱۹ نظام رتبه بندی بین المللی شانگ های منتشر شده و ۳۲ دانشگاه ایرانی از جمله دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه در حوزه‌های مختلف حضور پر رنگی دارند.

او گفت: برابر این رتبه بندی معتبر جهانی، در حوزه علوم پزشکی (پزشکی بالینی)، نام دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با قرار گرفتن در کنار دانشگاه‌هایی همچون تهران، مازندران و بقیه الله (عج) در این رتبه بندی در جایگاه ٢٠١ تا ٣٠٠ جهانی اعلام شده است.

وی اظهار داشت: تنها چهار دانشگاه علوم پزشکی کشور در این محدوده جای گرفته‌اند و دانشگاه‌هایی همچون ایران، شهید بهشتی، مشهد و کرمان در رده ۳۰۱ تا ۵۰۰ این رنکینگ جهانی قرار دارند.

نجفی افزود: این دسته بندی شامل شاخص‌هایی چون تعداد مقالات PubMed و ISI ، تعداد استنادات ، درصد مقالات بین المللی و مقالات چاپ شده در ۲۰٪ مجلات برتر است.

وی کسب این افتخار بزرگ را که حاصل سال‌ها تلاش محققین و دست اندرکاران دانشگاه می‌باشد، به همه اعضای هیأت علمی، کارکنان و اعضای هیأت رئیسه، رؤسای دانشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی در ادوار گذشته تا حال تبریک گفت.

به گزارش ایرنا؛ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در سال ۱۳۴۷ با مدرسه عالی پرستاری کار خود را آغاز کرد و سپس در سال ۱۳۵۴ با تبدیل شدن به دانشکده پزشکی به خدمت رسانی به مردم خطه غرب کشور همت گماشت.

دانشکده پزشکی پس از انقلاب شکوهمند اسلامی در سال ۱۳۶۴ با تبدیل شدن به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه قوام بیشتری گرفت و علاوه بر امر درمان و آموزش به پژوهش، نوآوری و تلاش برای پیشرفت علوم پزشکی و پیراپزشکی پرداخت.

این دانشگاه هم اکنون دارای هشت معاونت، هشت دانشکده، هفت مرکز آموزشی درمانی در شهرستان کرمانشاه، ۱۷ بیمارستان و ۱۴ شبکه بهداشت و درمان در شهرستان‌ها است.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دارد.

۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۴ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۵ رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و ۲ رشته کاردانی است.

این دانشگاه همچنین ۴۵۳ عضو هیأت علمی دارد.

۱۲۰ دانشجوی خارجی نیز در رشته‌های دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.

براساس آمارها سالانه بیش از ۸۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر می‌شود.

۳۰۳۳