اراک - ایرنا- شهردار اراک گفت: ۱۳۰ میلیارد ریال دستمزد و مزایا خردادماه جاری به شاغلان واحدهای مختلف این شهرداری پرداخت شده است.

به گزارش ایرنا، «محمد کریم شفیعی» در صحن رسمی شورای اسلامی کلانشهر اراک افزود: این میزان پرداختی شامل سه ماه حقوق معوقه نیز بود و برخی کارکنان تا ۲۵ میلیون ریال معوقات داشته اند.
وی توضیح داد: این شهرداری در فروردین ماه ۸۰ میلیارد ریال و در اردیبهشت ماه امسال ۸۲ میلیارد ریال به کارکنان و کارگران شهرداری حقوق پرداخت کرده است.
شهردار اراک گفت: این میزان پرداختی شامل سه ماه معوقات کارکنان شهرداری است که در سال جاری حکم حقوقی آنان صادر شده است.
شفیعی با یادآوری اینکه، برای یک هزار و ۲۸۵ نفر در شهرداری اراک حکم حقوقی زده می شود، افزود: اضافه کار، تعطیلی کار و شب کاری مزیتی برای تشویق کارکنان است تا مشارکت و مسئولیت پذیری آنان افزایش پیدا کند.
وی اظهارداشت: سرانه اضافه کار پرداختی کارکنان این شهرداری ۱۶۰ ساعت است و مدیر می تواند ۱۵ ساعت اضافه کار کمتر یا بیشتر پرداخت کند.
شهردار اراک گفت: مسئولان و مدیران شهرداری در گزینه سایر نیز در ردیف حقوق با انجام کار مضاعف، دریافتی داشته اند.

شفیعی ادامه گفت: هفت گزینه در این کلانشهر برای پیاده رو پیش بینی شده و مطالعات طرح جامع حمل و نقل در دستور کار شهرداری اراک قرار گرفته است.
وی اظهارداشت: پیاده رو خیابان حصار اولویت اجرای این طرح قرار گرفته و در این راستا پرسشنامه به کسبه خیابان حصار داده شده است و طرح آزمایشی اجرا خواهد شد.

سرپرست معاونت مالی و اقتصادی شهرداری اراک نیز گفت: در پرداخت حقوق کارکنان و کارگران شهرداری اراک کاهشی اتفاق نیفتاده است.
«مجتبی خراجی» افزود: ۹۰ درصد نیروهای شهرداری اراک کارگر هستند و از قانون کار پیروی می کنند.‌
وی اظهارداشت: دستور اصلاح پرداخت حقوق با هماهنگی مدیران سازمان های شهرداری باید انجام شود.
سرپرست معاون مالی و اقتصادی شهرداری اراک گفت: پایه هیچکدام از نیروهای کارگری و کارمندی این شهرداری کاهش نیافته است و تغییرات حقوق در میزان مزایا و سایر اتفاق افتاده است.
وی اظهارداشت: هریک از کارکنان و کارگران شهرداری اراک ۲۵ میلیون ریال معوقات داشته اند.

رئیس شورای اسلامی اراک نیز گفت: در اجرای طرح جمع آوری پسماند عفونی مقرر شده تا دانشگاه علوم پزشکی استان زمین را برای این مهم معرفی و از اول مهرماه زباله عفونی مطب و بیمارستان های اراک طبق قرارداد جمع آوری شود.
«کاوه فلک افلاکی» افزود: تا زمان انعقاد این قرارداد شهرداری مانند گذشته نسبت به جمع آوری پسماند بیمارستانی اقدام کند تا زمین برای این مهم تامین و مکان مناسب ساخته شود.
عضو شورای اسلامی شهر اراک نیز گفت: ضروری است برای جلوگیری از هرگونه اجحاف در حق مردم گروه ویژه نظارت بر امور اجرایی شهرداری در ماده ۱۰۰ تشکیل شود.
«ایرج رضایی» افزود: برخی کارشناسان با ارقام بالا فعالیت اقتصادی دارند که باید این مهم بررسی و نتایج به شورا اعلام شود.
وی اظهار داشت: نظارت این مهم برعهده شهرداری است اما اعضا به واسطه نزدیکی با مردم پی به مطالبی می برد که نیازمند بررسی دقیق است.
پرداخت کمک هزینه به مدال آوران، پرداخت ۵۰ درصد هزینه کفن و دفن اموات بیماری های خاص و ارایه خدمات رایگان در حمل پسماند بیمارستان آیت الله خوانساری از مصوبات صحن علنی شورای اسلامی شهر اراک بود.

کلانشهر اراک بیش از ۵۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.

۶۹۹۱/‏۶۰۱۳/‏