سنندج - ایرنا - بمباران شیمیایی سردشت، برگزاری کنگره مشاهیر کُرد، بررسی وضعیت اعتیاد به مواد مخدر، بررسی مباحث قضایی - اجتماعی و جشنواره توت فرنگی کردستان از مسائلی است که رسانه های این استان در هفته دوم تیر به آن پرداخته اند.

هفته نامه سیروان کردستان در شماره ۱۰۴۰ سرمقاله خود را به بمباران شیمیایی هفتم تیر ۱۳۶۶ سردشت اختصاص داده و در آن به قلم صالح قاسمیانی به اهمیت صلح جهانی و برخی معاهده های عمل نشده در این مورد پرداخته و همچنین در مطلبی دیگر به زبان کُردی با عنوان زخم درمان نشده سردشت و سالگردهایش این حادثه را مورد کنکاش قرار داده است.

سیروان در بخش دیگری از مطالب خود در ۲ گزارش با عنوان های جشن طلای سرخ در سنندج و روزگار طلای زرد در کردستان به اهمیت توسعه کشت و فراوری محصول توت فرنگی و همچنین استحصال طلا از معادن طلای کردستان و نقش آنها در اقتصاد این استان پرداخته است.

روزنامه روژان نیز در شماره ۲۹۸ تیتر یک خود رابه گفت و گو با قطب الدین صادقی و سایر تیترهای خود را به اخباربرگزاری کنگره تجلیل از مشاهیر کرد اختصاص داده است.

این روزنامه در سخن روز خود از جوابگو نبودن لبخندهای ملیح در زندگی اجتماعی گفته و پس از آن در مطلبی تاریخی به آمدن قزاق‌ها و رفتن انگلیسی ها اشاره کرده و در گزارشی با عنوان جنگ و محیط زیست را مورد نقد قرار داده است.

هفته نامه آوات هم در شماره ۱۳۳ خود پرونده ویژه ای را به حادثه سردشت اختصاص داده که در آن مقالاتی از جمله از خالد توکلی، احمد غلامی و صلاح قاسمیانی منتشر شده است.

در این پرونده ویژه به بهانه سالروز حمله شیمیایی به شهر سردشت در هفتم تیر سال ۶۶، بی توجهی مسئولان در آن زمان در رسیدگی به موقع به آسیب دیدگان و بررسی چرایی عدم محکومیت عراق در رابطه با این حادثه و ضرورت پیگیری آن در مجامع بین المللی پرداخته شده است.

این نشریه در یادداشتی با عنوان کم توجهی مسئولان و شهرداری سنندج به حقوق شهروندی کودکان به کودکان کار، کمبود فضای فرهنگی و آموزشی ویژه کودکان و نبود شهر بازی در سنندج پرداخته است.

روزنامه همشهری در شماریه ۷۶۹۸ ویژه استان های کردستان در پرونده ویژه خود با عنوان مبارزه بی امان با افیون به مسال اعتیاد این استان ها پرداخته است.

ماهنامه روزمان نیز در در یادداشتی نیم نگاهی به جرم شناسی در غرب کشور، زندگی با چراغ روشن و موتور خاموش طلاق عاطفی را مورد نقد قرار داده و در سرمقاله خود از سرپستی به عنوان بلای جان فرمانداری های کردستان نام برده است.

۳۰۳۴