علی سپهری روز دوشنبه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: بر پایه گزارش منتشر شده، دانشگاه زنجان در این فهرست در رده ۲۵۱-۳۰۰ قرار گرفته است.
وی افزود: در این فهرست دانشگاه های صنعتی نوشیروانی بابل در رده ۶۶، صنعتی اصفهان در رده ۱۰۱-۱۵۰، کاشان در رده ۱۰۱-۱۵۰، صنعتی شیراز در رده ۱۵۱-۲۰۰، علوم پزشکی ایران در رده ۲۰۱-۲۵۰، مازندران در رده ۲۰۱-۲۵۰، شهید مدنی آذربایجان در رده ۲۵۱-۳۰۰، گیلان در رده ۲۵۱-۳۰۰، بیرجند در رده ۳۰۱+، شهید باهنر کرمان در رده ۳۰۱+، صنعتی شاهرود در رده ۳۰۱+ و یزد در رده ۳۰۱+ رتبه بندی شده اند.
گفتنی است تعداد دانشگاههای ایرانی حاضر در این رتبه بندی در سال ۲۰۱۸ تنها سه دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، صنعتی اصفهان و گیلان بود که این تعداد با رشد قابل توجه به ۱۳ دانشگاه افزایش یافته است.
پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از نظامهای معتبر بینالمللی است که از سال ۲۰۰۴ میلادی مراکز آموزش عالی را در سرتاسر جهان مورد ارزیابی و رتبه بندی قرار می دهد.
این رتبه بندی از ۱۳ شاخص بررسی شهرت در حوزه آموزش، نسبت مدرک دکتری به تعداد اعضای هیأت علمی، نسبت تعداد کل دانشجویان کارشناسی به اعضای هیأت علمی، نسبت مدرک دکتری به کارشناسی ارائه شده توسط مؤسسه، درآمد مؤسسه نسبت به تعداد اعضای هیأت علمی، بررسی شهرت در حوزه پژوهش، درآمد پژوهش، تعداد مقالات منتشر شده به ازای اعضای هیأت علمی، تأثیر میانگین تعداد استنادها به ازای مقالات منتشر شده، درآمد پژوهشی حاصل از صنعت (به ازای اعضای هیأت علمی)، نسبت اعضای هیأت علمی بینالمللی به بومی، نسبت دانشجویان بینالمللی به بومی، سهم مقالات منتشر شده مشترک با نویسندگان همکار بینالمللی و در قالب ۵ معیار کلی آموزش، پژوهش، استنادات، وجهه بینالمللی و ارتباط با صنعت در رتبه بندی خود استفاده میکند.
دانشگاه زنجان با بیش از ۱۰ هزار دانشجو حدود ۴۰۰ عضو هیات علمی دارد.
۳۰۸۸