«اسحاق جهانگیری» معاون اول رئیس جمهوری نهم خرداد آئیننامه اجرایی تسهیلات ۲۵ هزار میلیارد تومانی اشتغال در سال ۹۸ ابلاغ کرد. براساس این ابلاغیه ۱۶ وزارتخانه، دستگاه اجرایی و نهاد مکلف شدند برنامه اشتغالزایی خود را تا آخر خرداد ارائه دهند.
براساس این آئین نامه وزارتخانههای تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ صنعت، معدن و تجارت؛ جهاد کشاورزی؛ ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ کشور؛ بهداشت، درمان؛ آموزش پزشکی نیرو؛ فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ راه و شهرسازی؛ ورزش و جوانان؛ سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ کمیته امداد امام خمینی (ره)؛ سازمان بهزیستی کشور؛ بنیاد شهید و امور ایثارگران و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی موظف بودند تا پایان خرداد، برنامه ایجاد اشتغال جدید و تثبیت اشتغال را پس از تأیید وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای تأیید نهایی به سازمان برنامه و بودجه ارسال کنند.
پیش بینی دولت این است که با رقم ۲۵ هزار میلیارد تومانی که از محل قانون بودجه ۹۸، تسهیلات ریالی صندوق توسعه ملی و تسهیلات بانکها تأمین میشود، یک میلیون و ۹۰ هزار شغل ایجاد کند.
«محمد کارگر» مشاور معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا، گفت: دستگاههای اجرایی برنامه خود را ارائه کردهاند، اما این برنامهها با عناوین کلی هستند و اشارهای به جزئیات ندارد و بیشتر به صورت پاسخ به نامه است.
مشاور معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: دستگاهها برنامه یک میلیون و ۹۰ هزار شغل خود را به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارائه کردهاند و در مرحله بررسی است و پیشبینی میکنیم ظرف یکی دو هفته آینده نهایی میشود.
وی افزود: باتوجه به اینکه این برنامهها باید با تمام جزئیات وارد سیستم کنترل شود، بنابراین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی جزئیات آنها را از دستگاههای مربوطه پیگیری میکند تا ریزبرنامهها را نیز ارائه کنند.
مشاور معاونت توسعه کارآفرینی بیان داشت: دستگاهها در سطح استانی باید به جمعبندی نهایی برسند و وزارت تعاون نیز این برنامهها را پیگیری میکند تا برنامههای ارائه شده عملیاتی شوند.
وی ادامه داد: پس از اینکه برنامهها نهایی شود در جلسه شورای عالی اشتغال با حضور رؤسای دستگاهها تصمیم نهایی گرفته میشود و سپس به سازمان برنامه و بودجه ارسال میشود.