تهران- ایرنا- رییس دیوان عالی کشور بر ضرورت همکاری و همیاری دو جانبه بین قضات و وکلا اشاره کرد و گفت : از همکاران قضائی تقاضا کردم محیط امنی برای وکیل فراهم کنند تا برای بیان حقیقت وحشتی نداشته باشد.

به گزارش روز دوشنبه دیوان عالی کشور، حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی مقدم در دیدار با رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه و تعدادی از وکلا گفت: از ابتدای خدمت قضائی خود در قوه قضائیه، از این جهت که در مراجع قضائی وکیل می‌تواند مدافع موکل خود از یک سو و کمک کننده به قاضی از سوی دیگر باشد، مدافع وکیل بودم.
وی با اشاره به اهمیت فعالیت وکلا در جریان رسیدگی به پرونده‌های قضائی گفت: چکیده تمام مطالب پرونده را می‌توان در لایحه دید و بنده بارها این مطلب را و همچنین اهمیت فعالیت وکلا را در استان‌های محل خدمت خود به همکاران قضائی اعلام کردم.
مرتضوی مقدم به فعالیت وکلای زن هم اشاره کرد و گفت: وکلای شایسته، وظیفه شناس و حق گرا در بین زنان وکیل و چه در بین مردان وکیل قابل انکار نیست. نمی‌توانیم این عزیزان را انکار کنیم.
وی ادامه داد: رعایت نزاکت در رابطه با قضات و وکلا باید دو طرفه باشد و این موضوع هم از جانب وکیل و هم از جانب قضات رعایت شود.
علی بهادری جهرمی، هم در این دیدار با اشاره به اینکه کار قضائی کار سختی است و همه کسانی که در این عرصه حضور می‌یابند صلابت لازم برای بیان حقایق را ندارند، ادامه داد: نگاه کلان جامعه وکالت و کارشناسان حقوقی این است که در صورتی که نگاه جامعه قضائی مثبت باشد، می‌توان کمک کار قاضی بود.
بهادری با بیان اینکه جامعه وکالت در جریان رسیدگی به یک پرونده همچون چراغ راه است، گفت: جامعه وکالت برای ساده سازی حقایق، پرونده را برای صدور رأی آماده می‌کند. در جامعه وکالت هم همچون سایر صنوف امکان دارد ناسره‌هایی وجود داشته باشد.
رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه تصریح کرد: سعی کنیم نگاه قضات و وکلا را ترکیب کنیم و هر دو بدانند همکار هم هستند.
وی افزود: اگر ناسره‌ای وجود دارد، قضات و وکلا چه در مرکز و چه در دیوان عالی به کشف ناسره‌ها کمک کنند در این رابطه باید دست به دست هم دهیم. در نگاه وکالت هم باید نگاه مثبتی به قضات باشد.
وی با اشاره به بحث‌ها و شایعاتی که اخیراً در رابطه با وکلای زن مطرح شده، اظهار داشت: در رابطه با بحث‌هایی که اخیراً مطرح شده باید بگویم ما حقوق خوانده ایم و این طور نیست که خبر را از منبع نادرستی بشنویم و به آن صحه بگذاریم. قریب به نیمی از جامعه وکالت را زنان تشکیل می‌دهند.

در پایان این دیدار تعدادی از وکلا، نکاتی را در رابطه با وکالت و جایگاه زنان در جامعه با رئیس دیوان عالی کشور در میان گذاشتند.