علیرضا رزم حسینی روز دوشنبه در یکصد و بیست و نهمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان که به منظور بررسی مشکلات توسعه سرمایه گذاری در شهرستان صالح آباد این استان برگزار شد افزود: اگر الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی با اعتقاد راسخ همه اضلاع آن به ویژه معینهای توسعه گرا اجرایی شود، نتایج بسیار خوبی خواهد داشت.
وی اظهار داشت: قرارگاه توسعه و آبادانی سپاه امام رضا (ع) به عنوان معین اقتصاد مقاومتی شهرستان صالح آباد تاکنون اقدامات بسیار خوبی انجام داده و ثابت کرده است که مثلث توسعه اقتصادی - فرهنگی، الگوی قابل اجراست.
وی گفت: همکاری همه ارکان حاکمیت اعم از دستگاههای اجرایی و قضائی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی با معینهای توسعه اقتصادی در پیشبرد اهداف مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی نقش بسزایی دارد.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه اقتصاد خانوار روستایی باید پایدار شود افزود: کشت گلخانهای ظرفیت بسیار خوبی است که میتوان از آن برای ایجاد اشتغال، توسعه متوازن و تقویت اقتصاد خانوار روستایی استفاده کرد.
وی اظهار داشت: با توجه به شناسایی پروژههای سرمایه گذاری حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، به زودی بستههای پیشنهادی مربوطه در اختیار معینهای اقتصادی قرار خواهد گرفت تا نسبت به جذب سرمایه گذار برای اجرای آنها اقدام شود.
فرمانده سپاه امام رضا (ع) نیز که مسئولیت معین اقتصاد مقاومتی شهرستان صالح آباد را برعهده دارد در این نشست گفت: ایجاد اشتغال در مناطق روستایی از اهمیت بسیار برخوردار است و ایجاد فرصتهای شغلی کوچک و مبتنی بر ظرفیتهای خانوار به کاهش مهاجرت مردم از مناطق روستایی به حاشیه شهرها کمک خواهد کرد.
سردار یعقوبعلی نظری افزود: احیای ۷۰ قنات در شهرستان صالح آباد به ۳۶ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که ۴۰ درصد آن از سوی سپاه امام رضا (ع)، ۳۰ درصد توسط مردم و ۳۰ درصد هم توسط جهاد کشاورزی استان تأمین خواهد شد.
وی اظهار داشت: همه مدارس شهرستان صالح آباد در فصل تابستان سال جاری بهسازی خواهند شد و راه اندازی صندوقهای خرد مردمی به منظور تأمین منابع مالی مورد نیاز برای اشتغال زایی و اجرای طرحهای اقتصادی در دستور کار قرار دارد.
دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: سپاه امام رضا (ع) جزو پنج معین توسعه اقتصادی پیشرو به شمار میرود.
علی اکبر لبافی افزود: معین اقتصادی شهرستان صالح آباد تاکنون در حوزه اشتغال زایی، تسهیل گری و اعتماد سازی اقدامات بسیار خوبی انجام داده است.
طرح مثلت توسعه اقتصادی فرهنگی که ابتکاری از سوی استاندار خراسان رضوی است، شامل سه ضلع 'کارگزاران حکومتی، سرمایه گذاران و کارآفرینان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی' است و ائمه جمعه نیز به عنوان ناظران عالی در آن جای دارند.
بر این اساس تاکنون با هدف رفع مشکلات اقتصادی به ویژه در روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته، خراسان رضوی به ۱۲ منطقه تقسیم شده و برای هر منطقه چند معین اقتصادی و ۶۰۹ پروژه با سرمایه گذاری ۲۷۰ هزار میلیارد ریال و ۷۰۰ میلیون یورو تعریف شده است.
۷۴۸۹ / ۶۰۵۳