محمد علی طالبی شامگاه دوشنبه در بازدید از بخشهای مختلف این فرودگاه و در گفت و گو با مسئولان و فرماندار مهریز افزود: دولت از مشارکت بخش خصوصی در اجرای طرحهای تولیدی و اشتغالزایی حمایت میکند.
وی ادامه داد: فرودگاه اختصاصی مهریز حرکت بسیار خوبی است که توسط بخش خصوصی در منطقه انجام شده و امیدواریم با همت و حمایت مسئولان هرچه زودتر مورد بهره برداری و استفاده قرار گیرد.
همچنین همچنین مدیرعامل شرکت توسعه پرواز مهریز گفت: فرودگاه شامل باند فرود، آشیانه و سه ساختمان اداری با هدف آموزش پروازهای سبک، ۲ نفر و تاکسی پرواز است.
عبدالرسول حسینی نسب افزود: باند فرودگاه به طول هزار و ۶۰۰ متر و با عرض ۲۵ متر مربع که مراحل ساخت آن به پایان رسید، امیدواریم با بهره برداری مورد استفاده علاقه مندان قرار گیرد.
وی خاطر نشان کرد: این فرودگاه شامل ۲ آشیانه در مساحت ۲ هزار و ۶۰۰ و یک هزار متر مربع است که ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و سه ساختمان اداری با مساحت چهار هزار و ۲۰۰ متر مربع در حال تکمیل است.
مدیرعامل شرکت توسعه پرواز مهریز تصریح کرد: فرودگاه ظرفیت ۵۰ فروند هواپیمای آموزشی را دارد که با ارتقا نسبت به افزایش آن در آینده اقدام میشود.
حسینی نسب با اشاره به ظرفیتهای خوب فرودگاه گفت: مهمترین اصل در احداث فرودگاه امنیت، جایگاه سوخت گیری مناسب و مکان فنی است که در این مکان دیده و عملی شده است.
هم اکنون فرودگاه شهید صدوقی در یزد فعال است.
این فرودگاه مقصد و مبدأ پرواز تهران، مشهد، اهواز، کیش و بندرعباس در پروازهای داخلی و شهرهای نجف، بغداد، دمشق، جده و مدینه در پروازهای بین المللی است که جابجایی مسافر در این مسیرها با همکاری بیش از ۱۰ شرکت هواپیمایی داخلی و خارجی صورت میگیرد.
فرودگاه یزد، دهمین فرودگاه ایران از نظر ترافیک هوایی و مسافری است که سالانه بیش از د ۵۵۰ هزار نفر از خدمات آن استفاده میکنند.
هم اکنون روزانه به طور متوسط بیش از ۲۰ سورتی پرواز در فرودگاه یزد انجام میشود.
مرکز شهرستان مهریز با ۵۵ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد و دارای پنج شهرک صنعتی و افزون بر چهار هزار نیرو در واحدهای تولیدی است.
مهریز شامل یک شهر و یک بخش مرکزی با پنج دهستان، ۴۶۷ آبادی است.
۷۵۳۶/ ۶۱۹۷