به گزارش روز سه شنبه اداره کل روابط عمومی استانداری یزد، محمدعلی طالبی افزود: نیروی انتظامی استان و دستگاههای همکار در عرصه مقابله با مواد مخدر، زحمات بسیار خوبی را انجام دادهاند و بارزترین نماد آنچه نظام در عرصه مبارزه با مواد مخدر متحمل میشود، شهادت بهترین فرزندان ایران عزیز در این عرصه است و به یمن ایثارگریها و گذشت از جان این عزیزان است که امروز ایران در صدر کشورهای جهان در حوزه مبارزه با مواد مخدر قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در حوزههای درمان و پیشگیری نیز در استان فعالیتهای خوبی را شاهد هستیم که در این رابطه شهرداری نیز اقدامها مناسبی را انجام داده و همکاری مؤثری با مجموعه دستگاههای استان داشته است.
استاندار یزد گفت: در کنار همه این اقدامها امروز شاهد فعالیت بسیار خوبی از سوی انجمنها، سازمانهای مردم نهاد و تشکلهایی هستیم که داوطلبانه در حوزه مبارزه با مواد مخدر فعالیت میکنند و میتوان گفت استان یزد یکی از استانهای برتر کشور در فعالیت سازمانهای غیردولتی در این حوزه است.
وی اضافه کرد: خوشبختانه تعامل خوبی نیز بین دستگاههای دولتی و سازمانهای مردم نهاد در حوزه پیشگیری، درمان و مبارزه با مواد مخدر برقرار شده که با تقویت این تعاملها میتوانیم کارهای بزرگتر و فعالیتهای بهتری را در استان ساماندهی کنیم.
طالبی خاطر نشان کرد: با همه فعالیتها و زحماتی که در این حوزهها انجام میشود و با قبول هزینههایی چون از دست دادن یک انسان و نیروی خدوم کشور در دستگاههای امنیتی و انتظامی که قابل محاسبه نیست، باز هم با تهدید مواد مخدر در کشور روبرو هستیم.
وی تصریح کرد: از همه دستگاهها میخواهم در حوزه مبارزه با مواد مخدر فراتر از اقدامات معمول، فعالیتهای کاربردی و موثرتری را انجام دهند و در این حوزه درگیر برنامههای تکراری و فعالیتهایی که از روی عادت انجام میگیرد، نشوند.
وی افزود: لازم است به طور مستمر از فعالیتهای خود در حوزه مبارزه با مواد مخدر ارزیابی داشته باشیم و در این ارزیابیها و بازنگریها اگر ضعفهایی وجود داشته است آنها را رفع کنیم و به عنوان یک کار ثابت در فعالیتهایمان این مهم را دنبال نمائیم.
استاندار یزد اظهار داشت: نکته دیگر در بحث مبارزه با مواد مخدر، توجه به اقتضائات زمان است زیرا در بحث مسیرهای ورود مواد مخدر، کانونهایی که به ساخت مواد کمک میکنند و نحوه توزیع و دربرگیرندگی آن، زمینهها و بسترهای متفاوتی همراه با تنوع گرایش به مواد مخدر ایجاد شده است.
به گفته وی اگر در گذشته عواملی مشخص چون بیکاری، طلاق و مشکلات خانوادگی در ابتلاء به مواد مخدر مطرح بود، امروز با بسترها و زمینههای متنوعی در گرایش به مواد مخدر روبهرو هستیم که باید به همه این تفاوتها و تنوعها توجه کنیم و برنامههای لازم را در راستای مبارزه با آنها داشته باشیم.
طالبی در پایان سخنان خود اظهار امیدواری کرد: با تشکیل مرتب و منظم جلسات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، فعالتر شدن کارگروهها و کمیتههای زیرمجموعه این شورا و با نگاه کاربردی تر در امر مبارزه با مواد مخدر که منجر به اجرای برنامههای مؤثرتر میشود، شاهد کاهش تقاضا و افزایش مبارزه با آن در استان باشیم.
در پایان این جشنواره از فعالان حوزه مبارزه با مواد مخدر استان با اهدای لوح تقدیر، تجلیل شد.
۷۵۳۶/ ۶۱۹۷