بیرجند - ایرنا - رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: با توجه به اهمیت سلامت و چرخه غذایی در سه ماه نخست سال جاری ۱۲۵ تن انواع گوشت قرمز در کشتارگاه‌های استان مورد نظارت دامپزشکی قرار گرفت.

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی مریم ملکی افزود: در راستای نظارت بهداشتی بر تولید گوشت قرمز سالم و بهداشتی به صورت روزانه از کشتار دام سبک و سنگین در کشتارگاه های دام استان توسط کارشناسان دامپزشکی بازدید و بازرسی می شود.

وی گفت: این حجم از نظارت روی گوشت گاو، شتر و گوسفند با حضور بازرسان بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاه های دام استان استحصال شده است.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی اظهار داشت: در این روند چهار هزار و ۲۴۸ راس دام سبک و ۸۱۶ راس دام سنگین مورد نظارت بازرسان قرار گرفت.

وی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری ۲ هزار و ۲۴۳ کیلوگرم از لاشه‌های کشتاری توسط بازرسان نظارت غیرقابل مصرف تشخیص داده و از چرخه مصرف حذف شده است.

۱۰ کشتارگاه دام سبک و سنگین در خراسان جنوبی فعال است.

۳۲۱۵*۳۰۲۸