محمود سیجانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: در این مدت یک هزار و ۵۷۱ پرونده تشکیل و ۲ هزار و ۲۸۰ تخلف به ارزش ۱۲۱ میلیارد و ۲۷۳ میلیون ریال در استان ثبت شد.
وی افزود: عدم درج قیمت و نصب نرخ نامه، عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی، تقلب، عدم صدور صورت حساب، عرضه خارج از شبکه، گران فروشی و همچنین کم فروشی از جمله مهمترین تخلفهای گزارش شده توسط بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان است.
وی ادامه داد: از شهروندان گرامی درخواست میشود موارد تخلفهای صنفی از جمله گرانفروشی، کم فروشی، اختفا و امتناع را از طریق شماره ۱۲۴ برای پیگیری در کوتاهترین زمان اطلاع دهند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم در ادامه با بیان اینکه واحدهای صنفی فاقد مجوز بسیاری از تخلفهای این حوزه را به خود اختصاص دادهاند گفت: ساماندهی این اصناف در دستور کار قرار گرفته است و باید در اسرع وقت برای دریافت مجوز اقدامهای لازم را صورت دهند.
وی افزود: با توجه به جدیت دستگاه قضایی برای ساماندهی اصناف فاقد مجوز، در صورتی که این اصناف اقدام لازم برای اخذ مجوز را انجام ندهند با آنها برخورد میشود.
وی، اصناف و بازاریان را سربازان جنگ اقتصادی کشور دانست و گفت: در سال رونق تولید اصناف وظیفه تأمین و توزیع کالاهای اساسی مورد نیاز مردم با شرایط مناسب را به عهده دارند.
سیجانی با تاکید بر رعایت انصاف توسط اصناف ادامه داد: توزیع کالاهای با قیمت مناسب در بازار و فروش منصفانه به مردم ضرورت شرایط کنونی است که به دلیل روحیه بسیجی اصناف قم، کالاهای توزیع شده در قم ارزانتر از استانهای دیگر است که ضرورت دارد این روحیه همچنان ادامه داشته باشد.
وی تصریح کرد: تمام تلاش سازمان صنعت قم با همکاری دیگر دستگاهها از جمله اداره کل تعزیزات حکومتی و مجموعه اتاق اصناف برای کنترل مقوله گران فروشی به کار گرفته شده است.
وی افزود: اختفا و امتناع از عرضه و وجود واسطهها در بازار هنوز به صورت صد در صد از بین نرفته است و اقدام های لازم برای کنترل گرانفروشی و برخورد با تخلفهای صنفی در بازار قم با جدیت دنبال میشود.
فعالیت ۴۰ هزار واحد صنفی تولیدی و توزیعی در قالب ۶۰ اتحادیه از جمله بخشهای تحت نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم است.
۷۴۰۵/ ۱۱۷۵