«کیکاوس سعیدی» روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا این خبر را اعلام کرد و گفت: تاکنون ۲ سهمیه در کاراته برای یک زن و مرد ورزشکار قطعی شده است.
وی ادامه داد: در کشتی به دلیل اعزام نشدن تیم ساحلی به رقابتهای گزینشی مسابقات جهانی در برزیل، رئیس کمیته ملی المپیک درخواست کرد تا پنج سهمیه به کشتی گیران اختصاص یابد.
سخنگوی کمیته ملی المپیک اضافه کرد که همین درخواست برای رشتههای والیبال ساحلی و بستکبال و فوتبال ساحلی مطرح شده است.
سعیدی به تغییر میزبانی این رویداد از سن دیه گو آمریکا به قطر اشاره کرد و گفت: این تغییر میزبانی شرایط را برای اخذ ویزا ایران آسانتر کرده است و فدراسیونها هم تلاش دارند تا سهمیه بیشتری در دیگر رشتهها کسب و کاروان کیفی به این رویداد اعزام کنند.
وی درباره اینکه آیا سهمیه زنان در این رویداد افزایش مییابد، افزود: هنوز مشخص نیست.
سرپرست دبیرکلی کمیته ملی المپیک درباره معرفی سرپرستی کاروان اعزامی ایران به بازیهای ساحلی توضیح داد: با توجه به اینکه میزبان بازیها اعلام کرده است که سرپرستان کاروانهای اعزامی باید زودتر معرفی شوند تا در نشست تیرماه جاری در دوحه قطر حضور یابند، روز گذشته «پیمان فخری» سرپرست کاروان شد.
سعیدی درباره تغییر این میزبانی و حضور تیمهای شرکت کننده در این رویداد میگوید: میزبان قبلی که آمریکا بوده ۶۰ کشور در این رویداد اعلام آمادگی کردند اما با میزبانی دوحه -قطر به طور یقین تعداد شرکت کننده ها افزایش مییابد.
وی حضور ایران در این رویداد را یک فرصت برای به نمایش گذاشتن ظرفیتهای قهرمانی عنوان کرد و درباره هزینههای این اعزام گفت که همه بر عهده میزبان است.
نخستین دوره بازیهای ساحلی جهانی که قرار بود مهر ماه امسال به میزبانی شهر «سن دیگو» آمریکا برگزار شود به دلیل ناتوانی در تأمین بودجه از سوی میزبان لغو شد.
این بازیهای در ۱۶ رشته ورزشی شامل ورزشهای سه گانه، بسکتبال، کوهنوردی، هندبال، کاراته، بادبانی، والیبال ساحلی، کشتی ساحلی، اسکی روی آب، اسکی روی آب با تخته، فوتبال ساحلی، موج سواری، شنا، تنیس، دوچرخه سواری و اسکیت برد برگزار خواهد شد اما زمان برگزاری نخستین دوره از مسابقات چند رشتهای، به جای ۱۸ تا ۲۳ مهرماه امسال به ۲۰ تا ۲۴ همان ماه موکول شد.
** اساسنامه کمیته المپیک در نوبت بررسی هیأت وزیران
سخنگوی کمیته ملی المپیک درباره فرایند بررسی اساسنامه این نهاد ورزشی در دولت اظهارداشت: بررسی اساسنامه در کارگروه فرعی دولت انجام و به کمیسیون اجتماعی ارجاع شد تا در هیأت وزیران برای تصویب ارسال شود.
سعیدی افزود: دربررسی ها نگاه مثبتی به این اساسنامه وجود داشت که امیدواریم به زودی با تصویب در هیأت وزیران برای اجرا ابلاغ شود.