جلال رضایی نور روز سهشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سالن جلسات یکی از واحدهای تولیدی استان افزود: درصورتیکه واحدهای صنعتی قم نسبت به مشکلات خود در رابطه با حل مساله، عارضهیابی دقیقی ارائه دهند برای رفع دغدغههای آنها در مراکز علمی آمادگی کامل وجود دارد.
وی همچنین تصریح کرد: برای اجرای دقیق و کامل سیاست کلان رونق تولید نباید صرفاً به مساله تأمین مالی و سرمایه در گردش واحدهای صنعتی توجه شود، کمبود نیروی انسانی متخصص از نیازهای اصلی واحدهای تولیدی است.
وی ادامه داد: عدم توجه به مساله مهم تحقیق و توسعه، مشکلات مربوط به فازهای توسعهای و همچنین بازاریابی صادراتی از نیازهای مهمی بوده که با پیوند بین صنعت و دانشگاه حل میشود.
رضایی نور اضافه کرد: فرسودگی ماشینآلات خط تولید و عقبماندگی از فنّاوریهای روز دنیا نیز از معضلات مهم صنعت استان بوده که با تقویت پیوند بین علم و صنعت قابلکنترل میباشد.
رئیس دانشگاه صنعتی قم تصریح کرد: تیمهای علمی دانشگاه صنعتی برای احصای مشکلات واحدهای صنعتی استان و بهبود وضعیت موجود آمادگی لازم را دار میباشند.
وی با اشاره بهضرورت حمایت از ایدههای نوین تولیدی گفت: حمایت و به مرحله تولید رساندن ایدههای نو در رابطه با مباحث صنعتی و حمایت از شرکتهای دانشبنیان از رویکردهای مهم دانشگاه صنعتی قم است.
رضایی نور، اهمیت بازارشناسی درست در سطح بازارهای هدف را مورد اشاره قرار داد و گفت: شرکتهای تولیدی که نتوانند به مرحله نوآوری و ایده پردازی متناسب با تقاضاهای جدید برسند به وضعیت ایستایی و رکود دچار میشوند.
۵۱ میلیارد تومان تسهیلات در بخش جهاد کشاورزی قم پرداخت شد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم نیز در این جلسه، بیان کرد: سهمیه ابلاغی استان در رابطه با تسهیلات جهاد کشاورزی ۹۲ میلیارد تومان بوده که تاکنون بیش از ۵۱ میلیارد تومان به مرحله پرداخت رسیده است.
عباس پورمیدانی ادامه داد: در قالب کمیته نظارت بر پرداخت تسهیلات رونق تولید، هفته گذشته از ۱۳ واحد دریافتکننده تسهیلات رونق تولید بازدید به عمل آمد.
وی اضافه کرد: تسهیلات رونق تولید در تثبیت اشتغال نقش اساسی دارد.
در بخش کشاورزی کل زمینهای قابلکشت قم برابر ۱۰۵ هزار و ۷۳۰ هکتار است که این رقم ۴۶ صدم درصد کل اراضی قابلکشت کشور میباشد؛ مجموع کشت سبز استان شامل ۲۰ هزار هکتار باغ و ۴۲ هزار هکتار زراعت شامل است.
میزان متوسط تولید بخش کشاورزی قم در سال برابر ۷۴۶ هزار تن شامل ۴۲۵ هزار تن محصولات زراعی و باغی، یک هزار و ۲۰۸ تن آبزیان و ۳۲۰ هزار تن محصولات دامی است.
۷۴۰۳ / ۱۱۷۵