ظاهر پور مجاهد روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: به دستور استاندار همدان روزهای دوشنبه برای رسیدگی به وضعیت صنایع و کارخانههای تعطیل و نیمه تعطیل به شهرستانها سفر کرده و به سراغ صاحبان این واحدها میرویم و از نزدیک گرفتاریها و مشکلاتشان را با گوش جان میشنویم.
وی اضافه کرد: از ابتدای امسال تا پایان خرداد وضعیت ۵۰ واحد تولیدی در سراسر استان مورد رسیدگی قرار گرفته و هر کدام مشکلات متفاوتی دارند که تصمیمهای لازم برای بازگشت آنها به چرخه تولید گرفته میشود.
معاون امور اقتصادی استاندار همدان بدهکاری و معوقههای بانکی را بیشترین مشکل واحدهای از کارافتاده استان اعلام کرد و افزود: محصول برخی دیگر از این واحدها توجیه اقتصادی نداشته و باید خط تولید جدید احداث و مطابق با دانش روز تولید کنند.
وی ادامه داد: بعضی هم به دلیل ضعف مدیریتی و اختلاف با شرکا کارشان به جدایی کشیده و تعدادی هم برای تأمین مواد اولیه کمبود نقدینگی دارند، برخی هم مشکلات زیر ساختی مانند تأمین برق و سوخت دارند، که برای هر کدام نسخههای جداگانه ای پیچیده میشود.
پورمجاهد گفت: روند مداوای این واحدها در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که با حضور ۱۰ مدیرکل و کارشناسان مربوطه و رؤسای بانکهای استان به ریاست استاندار هر ماه تشکیل میشود، به صورت موشکافانه و جز به جز بررسی و راهکارهای قابل اجرا و منطقی برایشان ارائه میشود.
به گفته وی از ابتدای امسال جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ۲۰ بار تشکیل شده و ۱۸۰ مصوبه خروجی این نشستهای تخصصی بوده که حکم قانون برای مدیران دستگاههای اجرایی داشته و بنابر تاکید استاندار سرپیچی از آنها تخلف محسوب میشود.
معاون امور اقتصادی استاندار همدان با بیان اینکه عزم و اراده دولت برای حمایت از تولید کنندگان بسیار جدی است، ابراز امیدواری کرد: در ۶ ماهه نخست امسال صنایع از کار افتاده یادشده به چرخه تولید بازگردند و شاهد رونق اشتغال و اقتصادی در این کارخانهها باشیم.
۷۵۲۷/۲۰۹۰